Cum a reactionat Megan Fox dupa zvonurile ca logodnicul ei a inselat-o

1
De Maria Constantin
15 feb. 2023

Comportamentul lui Machine Gun Kelly a iscat multe interpretari. Iar reactia logodnicei sale le-a dat si mai multa apa la moara celor care se asteapta la o despartire.

Megan Fox a raspuns intr-un mod „criptat” la zvonurile conform carora logodnicul ei, Machine Gun Kelly, a inselat-o cu chitarista Sophie Lloyd, scrie Page Six.

Dupa ce actrita a postat duminica un mesaj criptic pe retelele de socializare, unul dintre urmaritorii ei a intrebat daca nu cumva MGK, al carui nume real este Colson Baker, a inselat-o cu Sophie si se vor desparti.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mr. Pink (@machinegunkelly)

Fox, in varsta de 36 de ani, nu a confirmat, dar nici nu a negat teoria despre Lloyd, scriind: „Poate am avut o intelegere cu Sophie.”

Vedeta din „Transformers” a adaugat un emoji in forma de flacara.

Intr-un slideshow postat pe Instagram, Megan Fox s-a pozat in baie cu un barbat necunoscut si a dat foc unei scrisori, ceea ce pare a fi un mesaj pentru Machine Gun Kelly.

Postarea include cateva versuri din piesa „Pray You Catch Me”, de pe albumul „Lemonade”, in care Beyonce evoca infidelitatea sotului ei, Jay-Z – asadar, un alt mesaj pentru MGK. „Poti sa simti nesinceritatea/e-n toata respiratia ta”, a citat-o Fox pe cantareata americana.

Megan Fox stia de la 4 ani ca va avea un iubit ca Machine Gun Kelly

Reactia actritei nu s-a oprit aici. Megan Fox i-a dat unfollow lui Machine Gun Kelly, apoi a ramas cu doar trei persoane pe care le urmareste, toate celebritati masculine – Eminem, Harry Styles si Timothée Chalamet — dupa care si-a sters contul.

Machine Gun Kelly, care a avut o disputa lunga cu Eminem, inca nu a vorbit despre zvonurile referitoare la o despartire. El a cantat duminica la o petrecere de Super Bowl, dedicandu-le „fetelor” piesa „Bloody Valentine”.

O sursa a confirmat pentru Page Six ca Fox nu se afla la fata locului cand artistul a urcat pe scena. De altfel, ea nici nu l-a insotit pe covorul rosu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mr. Pink (@machinegunkelly)

Megan Fox si Machine Gun Kelly sunt impreuna din 2020 si s-au logodit doi ani mai tarziu. Saptamana trecuta, cand cei doi au fost prezenti la gala premiilor Grammy, actrita s-a prezentat cu un gips de culoare roz aprins dupa ce a cazut si si-a rupt incheietura mainii.

Foto: Instagram/@machinegunkelly