Megan Fox stia de la 4 ani ca va avea un iubit ca Machine Gun Kelly

1
De Maria Constantin
29 mai 2022

Oricat de imposibil ar suna, actrita americana sustine ca a inceput sa simta inca din copilarie ce fel de partener isi dorea pentru viitor.

Se pare ca era scris in stele ca Megan Fox si Machine Gun Kelly sa fie impreuna. Actrita a vorbit intr-un articol publicat de editia britanica a revistei Glamour despre relatia ei cu rapperul al carui nume real este Colson Baker.

Cei doi si-au inceput relatia in martie 2020, in timpul filmarilor la „Midnight In the Switchgrass”, desi s-au intalnit prima oara cu trei ani inainte.

Megan Fox, despre decizia baietelului ei de a purta rochii: „E un copil care sufera”

O relatie predestinata

Megan Fox a confirmat ca logodnicul ei a luat rolul in acel film pentru a o intalni pe ea: „Am avut o experienta inversata in care nu stiam de ce am luat rolul in acel film. Stiam doar ca trebuia sa-l iau dintr-un anumit motiv.”

Vedeta a aflat apoi ca Machine Gun Kelly urma sa faca parte din distributie si a simtit ca s-a creat spontan o scanteie cand l-a vazut. „Ma gandeam ca am dat de bucluc. Este practic exact tipul meu la care visam de cand aveam patru ani. Si sunt si cu patru ani mai mare ca el. Asa ca eu cred ca l-am creat. Gandurile si intentiile mele l-au transformat in persoana care este, cine stie cum ar fi aratat daca n-ar fi fost pentru mine”, a spus Fox.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Trebuie sa crezi ca vei gasi ceea ce cauti

„Totul tine de intentie ca sa obtii tot ce doresti in ce priveste o relatie romantica. Multe persoane nu reusesc sa-si gaseasca dragostea pe care o cauta fiindca nu stiu ce fel de dragoste isi doresc. De aceea trebuie sa te lamuresti singur”, a explicat Claire Grayson, psihoterapeut.

Ea a sugerat ca o metoda simpla pentru a vizualiza mental tipul de partener pe care ti-l doresti este sa scrii pe o foaie ceea ce astepti de la acesta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

„Trebuie sa crezi ca tipul de partener pe care il vrei exista si ca il vei gasi”, a spus Nicole Moore, experta in relatii la Love Works pentru Shape. „Multe persoane isi blocheaza emotiile pentru ca nu pot sa vada dincolo de experientele trecute ca sa creada in ceva nou si diferit. Vor o iubire mai buna, dar nu au decis asupra ei”, a adaugat Moore.

4 vedete care si-au schimbat chipul prin operatii estetice

Specialistii confirma ca poti folosi pregatirea pe care ai acumulat-o pentru a atrage partenerul care poate oferi ceea ce iti doresti. Retine, totusi, ca gasirea iubitului la care visezi poate dura mult timp. Pentru Megan Fox, de exemplu, a durat tocmai din copilarie pana acum, dar a reusit sa-si intalneasca iubitul pe care si-l imagina de atatia ani.

Foto: Instagram/@meganfox