Megan Fox spune ca nu si-a iubit niciodata corpul: „Nu ma vad asa cum ma vad alti oameni”

1
De Georgiana Dorobantu
17 mai 2023

Megan Fox a dezvaluit intr-un interviu pentru Sports Illustrated ca sufera de dismorfie corporala, cunoscuta si ca tulburare dismorfica corporala.

Actrita in varsta de 36 de ani a declarat pentru publicatia citata ca nu i-a placut niciodata imaginea ei fizica si ca munceste constant pentru a se simti mai bine in pielea ei.

Vedeta din „Transformers”, care incearca in prezent sa-si refaca relatia cu muzicianul Machine Gun Kelly, a declarat: „Am dismorfie corporala. Nu ma vad niciodata asa cum ma vad alti oameni.”

Megan Fox a marturisit ca nu s-a simtit niciodata increzatoare atunci cand se privea in oglinda

„Nu a existat niciun moment in viata mea in care sa-mi iubesc corpul. Niciodata, niciodata”, a declarat ea.

Fox a spus ca dismorfia legata de corpul ei a aparut la o varsta frageda.

„Cand eram mica, aveam un fel de obsesie si imi spuneam ‘Ar trebui sa arat asa?'”, a dezvaluit starul american.

5 trucuri anti-aging care o ajuta pe Megan Fox sa arate perfect

Ea a adaugat ca „nu este in mod sigur o cauza de mediu, pentru ca am crescut intr-un mediu foarte religios in care corpul nu era luat in considerare”.

Megan spune ca cel mai probabil aceasta ingrijorare exagerata pentru aspectul sau fizic se va manifesta si in viitor.

„Calatoria spre a ma iubi pe mine insami va fi una fara sfarsit, cred”, a continuat ea.

Actrita a vorbit si in trecut despre faptul ca sufera de dismorfie, in cadrul unui interviu din 2021 pentru editia britanica a publicatiei GQ Style.

Ea a declarat atunci ca se confrunta cu „multe insecuritati adanci” legate de aspectul sau fizic. De asemenea, vedeta a dezvaluit ca oamenii au tendinta de a asocia frumusetea cu increderea in sine.

Dieta lui Megan Fox – ce consuma vedeta la micul dejun, pranz si cina

„Ne putem uita la cineva si ne gandim ‘Acea persoana este atat de frumoasa. Probabil ca viata ei este atat de usoara'”, a spus Fox.

Machine Gun Kelly, care la randul lui a participat la acea discutie, a intervenit si a dezvaluit ca sinceritatea partenerei lui fata de problemele ei legate de imaginea corpului s-a dovedit a fi benefica si pentru el.

Rapperul, pe numele sau real Colson Baker, a spus ca iubita lui l-a ajutat sa realizeze ca „nu iti poti ingropa trauma”.

Megan Fox a primit cel mai ciudat inel de logodna: Nu poate fi dat jos fara durere

Cei doi formeaza un cuplu din anul 2020, iar in ianuarie 2022 au anuntat ca s-au logodit. Relatia lor a intampinat, insa, dificultati in luna februarie a acestui an, cand s-a zvonit ca s-au despartit. O sursa a dezvaluit pentru Daily Mail in luna aprilie ca sunt din nou impreuna dupa ce au avut o vacanta „de vindecare” in Hawaii.

Cu toate acestea, Kelly a participat singur la unele evenimente din ultima perioada.

Foto: depositphotos.com