Cum a reactionat Megan Fox dupa ce un politician a sustinut ca isi obliga copiii sa poarte haine de fete

1
De Maria Constantin
24 iun. 2023

Vedeta a luat pozitie dupa ce un om politic din statul Tennessee a sustinut pe retelele de socializare ca si-a obligat cei trei baietei sa poarte haine feminine.

Megan Fox l-a numit „vanator de putere” pe fostul candidat republican la alegerile pentru Congresul SUA Robby Starbuck, relateaza Bustle.

„Indiferent de cat de disperat ai putea deveni in orice moment pentru a face rost de avere, putere, succes sau faima – niciodata nu te folosesti de niste copii ca sa-ti cresti nivelul social, mai ales sub un pretext rau intentionat si eronat”, a scris pe Instagram actrita care are trei copii – Noah (10 ani), Bodhi (9 ani) si Journey (6 ani) – cu fostul ei sot, actorul Brian Austin Green.

„Sa exploatezi identitatea de gen a copiilor mei ca sa castigi atentie in campania ta politica inseamna ca te-ai asezat in partea gresita a universului”, a mai scris Fox despre politicianul care a sustinut ca o cunoaste pentru ca au lucrat impreuna si au locuit in acelasi cartier rezidential din Calabasas, California, in urma cu cativa ani.

„Te-ai pus cu vrajitoarea gresita”

„Am fost arsa pe rug de barbati nesiguri, narcisisti, impotenti ca tine de multe ori si totusi inca sunt aici. Te-ai pus cu vrajitoarea gresita”, si-a continuat ea mesajul foarte acid.

Megan Fox nu s-a oprit aici. Cand cineva a comentat ca a folosit gresit termenul „indiferent”, actrita nascuta in Tennessee i-a raspuns ca a scris corect si in plus pierde din vedere esenta mesajului: „Cred ca ai scapat partea din postare in care un politician ma acuza in mod fals ca-mi abuzez copiii… Sa fie asta partea care chiar conteaza?”, a scris ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

In urmatoarea zi, vedeta a postat pe Instagram Stories o captura dintr-un articol aparut in New York Post despre „ritualul unor vrajitoare care mananca cadavre” din Canada, glumind ca publicatia a folosit o imagine cu ea in fata casei lui Rob Starbuck.

Brian Austin Green i-a luat apararea fostei sotii. „E o prostie. Sunt doar cativa oameni capabili sa verifice de fapt daca povestea asta este adevarata si pot sa va spun cu toata certitudinea ca nu e. Aceasta persoana care incearca sa sustina ca este adevarat e un exemplu perfect al cuiva cu motivatie egoista caruia nu-i pasa ca afecteaza negativ relatia unui parinte cu copiii sai… Ca societate, sper ca putem mai mult de atat. Acest Robby Starbuck nu stie ce spune… si habar n-am cine e”, a declarat actorul pentru TMZ.

Starbuck a raspuns a doua zi pe Twitter, sustinand ca detine un SMS de la un martor al incidentului. El a adaugat ca nu se teme de vrajitoare, gratie credintei sale crestine.

Fiul vedetei poarta rochii de la doi ani

Megan Fox a declarat in aprilie 2022 pentru Glamour ca fiul ei, Noah, a inceput sa poarte rochii pe la varsta de doi ani. „Am cumparat mai multe carti despre lucrurile astea si despre ceea ce inseamna. Unele sunt scrise de copii transgender. Unele sunt despre cum sa fii baiat si sa porti rochie: te poti exprima cum doresti prin vestimentatia ta. Si nu trebuie neaparat sa aiba vreo legatura cu sexualitatea. Asa ca de cand erau foarte mici le-am sadit zilnic aceste lucruri ca nimeni nu simte ca ei sunt ciudati sau diferiti”, a explicat ea.

Megan Fox, despre decizia baietelului ei de a purta rochii: „E un copil care sufera”

Vedeta a recunoscut ca nu poate controla modul in care reactioneaza oamenii cand ii vad copiii sau se afla in preajma copiilor ei: „De asta nu-mi pun copiii pe Instagram sau pe alte retele de socializare. Sunt foarte mandra de copiii mei. Noah este un pianist incredibil. Poate invata intr-o ora un concert de Mozart. Vreau ca oamenii sa vada asta, dar nici nu vreau ca lumea sa aiba acces la sufletul lor bland si sa spuna lucrurile pe care stim cu totii ca le vor spune.”

„Imi doresc doar ca lumea sa nu fi fost asa. Desi copiii mei sunt atat de buni si stiu ca au fost alesi pentru un motiv. E totusi greu ca mama”, a marturisit ea.

Foto: depositphotos.com