Meghan Fox a spus ca „barbatii iti fura energia” si are un sfat pentru femeile single

1
De Teodora Tirca
17 apr. 2024

La scurt timp dupa ce a incheiat logodna cu Machine Gun Kelly, Megan Fox vrea sa le ofere un sfat femeilor single.

Cuplul de vedete s-a logodit in ianuarie 2022, cand Machine Gun Kelly  i-a pus intrebarea sub un banian, in timpul unei vacante exotice. Conflictele au inceput insa sa apara un an mai tarziu, cand Megan Fox l-a scos brusc din viata ei pe MGK, stergand toate fotografiile pe care le facusera impreuna. Desi cuplul nu a anuntat o despartire oficiala, toata lumea stia ca s-a intamplat ceva intre ei.

Dar la scurt timp dupa aceea au aparut din nou impreuna, ceea a dat nastere stirilor despre o impacare romantica. Tocmai de aceea oamenii au fost foarte surprinsi ca actrita a confirmat in timpul podcastului Call Her Daddy ca nu mai este logodita cu MGK. Nu doar atat, dar parea destul de revoltata de dinamica relatiei in care fusese implicata.

Megan Fox le-a sfatuit pe femeile singure sa „nu-si iroseasca timpul” cu barbatii

Weekendul trecut toate celebritatile au fost la mult ravnitul festival Coachella, inclusiv Megan Fox, care si-a etalat noul par albastru. Actrita din Jennifer’s Body si-a descris look-ul drept „cosmic si galactic”, purtand o rochie neagra mini Alexander Wang.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jenna Kristina (@jennakristina)

Desi vedeta „nu a fost dispusa sa explice” care este mai exact relatia ei cu MGK, l-a mentionat totusi la festival in timpul unui interviu cu E! News.

Cand a fost intrebata ce artisti si-ar dori sa vada in cadrul festivalului, ea a spus: „Evident ca ar trebui sa spun Machine Gun Kelly. Dar nu sunt in era mea moderna acum, asa ca as zice Guns N’ Roses. Si stii pe cine as mai vrea sa vad? Pe cei de la Weezer ”, a spus ea.

Apoi a continuat prin a le oferi sfaturi fetelor single care vor sa-si traiasca cea mai frumoasa vara, desi a recunoscut ca poate nu e cea mai in masura persoana care sa vorbeasca despre asta. „Sfatul meu este sa inveti o abilitate sau sa-ti dezvolti un hobby si sa nu-ti irosesti energia pe baieti”, a ras ea. „Tot ce vor face ei este sa-ti fure energia, doar mergi mai departe. Investeste in tine”, a conchis actrita.

Citeste si: Brunetul „cherry chocolate” este cea mai in voga culoare de par a verii

Inainte de a-l intalni pe MGK, Megan a fost casatorita cu actorul Brian Austin Green timp de 10 ani. In podcastul Call Her Daddy, vedeta a recunoscut ca din pacate nu a avut ocazia sa experimenteze „epoca ei de fata single” atunci cand era foarte tanara, pentru ca l-a cunoscut pe Austin Green cand avea doar 18 ani.

Foto: Instagram/@meganfox