Megan Fox a negat ca Machine Gun Kelly ar fi inselat-o, dar refuza sa se impace cu el

1
De Maria Constantin
10 mart. 2023

Actrita nu a rezolvat inca problema cu iubitul ei, desi a anuntat pe Instagram ca „nu a existat „o interferenta” a unei a treia parti” in relatia lor.

O sursa citata de People a declarat ca Fox si Kelly nu au luat o decizie in privinta relatiei lor.

Actrita in varsta de 36 de ani si-a dezactivat contul de Instagram, saptamana trecuta, dupa ce a fost la un pas de a se desparti de Kelly (32 de ani). Ea si-a reactivat ulterior contul si a scris ca nu a existat vreun episod de infidelitate in relatia lor dupa aparitia zvonurilor conform carora logodnicul sau a inselat-o cu chitarista Sophie Lloyd.

„Nu a existat nicio o interferenta de niciun fel a unei a treia parti in aceasta relatie”, a scris Fox. „Trebuie sa lasati aceasta poveste sa treaca si sa-i lasati in pace acum pe acesti oameni”, a adaugat ea.

Megan Fox a dat apa la moara speculatiilor despre o posibila despartire de Machine Gun Kelly

Sursa din anturajul vedetei a spus ca la inceput aceasta a banuit ceva si a reactionat emotional. „A scris ca n-a fost inselata, dar initial a crezut ca a fost ceva, iar acum da putin inapoi. Ii pare rau ca a facut totul public, dar era foarte suparata in acel moment”, a explicat aceasta.

„Relatia lor e nebuneasca si intensa, desi n-ar fi socant daca s-ar impaca de tot pana la sfarsitul saptamanii”, a mai spus sursa.

Cum a reactionat Megan Fox dupa zvonurile ca logodnicul ei a inselat-o

Megan Fox a dat apa la moara speculatiilor despre o posibila despartire de Machine Gun Kelly, al carui nume real este Colson Baker, dupa ce la inceputul lunii februarie a postat pe Instagram o serie de imagini cu ea si o inregistrare video in care apare un plic care arde.

Postarea include cateva versuri din piesa „Pray You Catch Me”, de pe albumul „Lemonade”, in care Beyonce evoca infidelitatea sotului ei, Jay-Z – asadar, un alt mesaj pentru MGK. „Poti sa simti nesinceritatea/e-n toata respiratia ta”, a citat-o Fox pe cantareata americana.

Megan Fox si Machine Gun Kelly s-au cunoscut in 2020 la filmarile thrillerului „Switchgrass in March”, iar in luna iulie a aceluiasi an si-au confirmat relatia. Cei doi s-au logodit in ianuarie anul acesta.

Foto: Instagram/Megan Fox