Megan Fox sufera de tulburare dismorfica corporala: „Am o nesiguranta profunda“

megan fox
1
De Maria Constantin
14 oct. 2021

Actrita a dezvaluit ca nu are incredere in aspectul ei fizic.

Desi este una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, Megan Fox nu are incredere in aspectul sau fizic. Intr-un interviu acordat impreuna cu iubitul ei, rapperul Machine Gun Kelly, editiei britanice a revistei GQ, vedeta a marturisit ca are o „nesiguranta profunda” in corpul sau. „Da, sufar de dismorfie corporala. Am o mare nesiguranta”, a spus actrita in varsta de 35 de ani.

Ce nu se vede din afara

„Ne putem uita la cineva si sa credem ‘Aceasta persoana este atat de frumoasa. Viata ei trebuie sa fie foarte usoara. Insa acesti oameni nu se simt in acest fel'”, a explicat Fox.

Tulburarea dismorfica corporala se manifesta prin preocuparea si ingrijorarea excesiva pentru un defect fizic existent sau imaginar. Potrivit Mayo Clinic, aceasta afectiune poate provoca anxietate si stres, ducand la incapacitatea de a functiona in situatii sociale si de zi cu zi.

Megan Fox a baut Ayahuasca impreuna cu iubitul ei, Machine Gun Kelly: „Am avut halucinatii puternice”

Megan Fox nu a dat detalii despre modul in care o afecteaza tulburarea dismorfica corporala. Ea a facut, insa, referire la alte probleme de ordin mental cu care s-a confruntat in trecut, spunand ca a fost aproape de un punct critic in 2009, dupa lansarea productiei „Jennifer’s Body”, din cauza sexualizarii sale exagerate in filme si in media, scrie People. „Nu a fost doar acel film, erau fiecare zi din viata mea, tot timpul, fiecare proiect la care am lucrat si fiecare producator cu care am colaborat”, a spus actrita atunci.

O relatie in care nu totul este perfect

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Fox a vorbit in interviul acordat GQ despre chimia sa rapida cu Machine Gun Kelly, dupa ce s-au cunoscut in martie 2020, in timpul filmarilor la „Midnight in the Switchgrass”. „Prima oara cand m-am uitat in ochii ei mi-am zis: ‘Te stiu, te-am cunoscut de atatea ori, in atatea moduri, in atatea vieti’, a dezvaluit ea.

Vedeta a adaugat ca nu se astepta sa simta „instantaneu” ca artistul este sufletul ei pereche.

„Ar fi trebuit sa fie ceva simplu, dar am fost si in iad unul cu celalalt”, a completat-o iubitul sau. „Este agonie si extaz, cu siguranta… Nu vreau ca oamenii sa creada ca totul este perfect intre noi. N-am spus nici ca a fost cea mai intunecata poveste”, a mai spus Machine Gun Kelly.

Foto: Instagram – @meganfox