Megan Fox a baut Ayahuasca impreuna cu iubitul ei, Machine Gun Kelly: „Am avut halucinatii puternice”

1
De Maria Constantin
17 iul. 2021

Vedeta a dezvaluit ca s-a simtit foarte rau cand a incercat ceaiul cunoscut pentru efectele sale psihoactive.

Meghan Fox a facut o calatorie pe care nu o va uita niciodata, scrie People. Actrita in varsta de 35 de ani a povestit luni, in emisiunea „Jimmy Kimmel Live Monday” ca a baut Ayahuasca cu iubitul ei, Machine Gun Kelly, intr-o vacanta pe care a petrecut-o recent in Costa Rica.

„Am fost in Costa Rica sa incercam ayahuasca cu niste indigeni”, a spus ea despre ceaiul folosit ca terapie spirituala si care poate provoca halucinatii.

„N-a fost nimic placut”

„Ma gandeam ca va fi ceva incantator, ca o experienta de cinci stele. Dar ajungi acolo, chiar in mijlocul junglei si nu primesti nimic de mancare dupa ora 13:00. Trebuie sa mergi la mare distanta ca sa faci rost de apa si nu poti sa te speli fiindca e seceta. N-a fost nimic placut si totul are rolul de a te face vulnerabil ca sa te abandonezi acestei experiente”, a explicat vedeta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Megan Fox (@meganfox)

Fox a povestit apoi cum au inceput pregatirile pentru ceremonia spirituala: alaturi de iubitul ei in varsta de 31 de ani si alti 20 de necunoscuti aliniati au fost rugati sa isi induca impulsul de a vomita.

Megan Fox a fost acuzata ca nu-si creste bine copiii: „Criticarea mamelor este un comportament arhaic“

Desi amandoi au avut retineri in privinta acestui pas, despre care actrita a spus ca era o conditie necesara, „a fost o experienta buna”, a precizat ea.

„Ne-a pregatit pentru ceremonia din acea seara, fiindca am simtit ca vanitatea mea s-a dus, am facut asta in fata acelor straini si am stiut ca sunt gata sa ma deschid”, a povestit Fox.

„Am fost in Iad o eternitate”

Ritualul in sine si consumul de Ayahuasca au durat trei nopti, iar Megan a spus ca ceaiul a fost „incredibil de intens”. „Parcursul fiecaruia e diferit. Am fost in Iad o eternitate”, a spus ea. „Eternitatea e o tortura in sine, fiindca nu exista niciun inceput, mijloc sau sfarsit. Asa ca simti cum iti piere ego-ul”, a continuat vedeta.

Cand gazda show-ului, Arsenio Hall (65 de ani), a intrebat-o cum ar descrie aceasta experienta, Fox a spus ca bautura a ajutat-o sa se deschida intr-un mod in care terapia sau terapia prin hipnoza nu ar functiona.

„Iti merge direct la suflet si te duce in inchisoarea psihologica pe care o detii in interiorul tau. Este versiunea ta asupra Iadului si eu cu siguranta am fost acolo”, a spus vedeta din „Transformers”.

Megan incearca sa tina pasaul cu tinutele lui Kelly

Relatia dintre Fox si Machine Gun Kelly a devenit tot mai puternica dupa ce au fost vazuti impreuna prima oara, noteaza People. Cei doi s-au cunoscut in timpul filmarilor productiei „Midnight in the Switchgrass” si de atunci se inteleg perfect.

„Megan este foarte fericita”, a spus o sursa pentru People in luna aprilie. „A devenit repede ceva serios si au o relatie excelenta”, a mentionat sursa.

Megan Fox, despre relatia cu Machine Gun Kelly: „Un lucru care se intampla o data in viata”

In aparitia de la „Jimmy Kimmel Live Monday” Fox a vorbit despre relatia cu Kelly si a dezvaluit ca obisnuiesc sa-si asorteze tinutele vestimentare: „Am inceput asta cu el fiindca ii place sa se imbrace extravagant si eu nu pot sa-l depasesc, sa combin pantalonii de trening cu echipamentul de yoga. Trebuie sa ma ridic la nivelul lui… fiindca el este mereu acoperit cu chestii precum garnituri, fermoare, paiete, totul e roz, totul straluceste.”

„Tot timpul pare ca tocmai a coborat de pe scena, asa ca trebuie sa ma potrivesc cu ce face el. Ne coordonam de multe ori”, a explicat Fox.

Foto: Instagram/@meganfox