Megan Fox, despre relatia cu Machine Gun Kelly: „Un lucru care se intampla o data in viata”

1
De Maria Constantin
16 iun. 2021

Actrita in varsta de 35 de ani si rapperul american sunt impreuna din primavara anului trecut.

Megan Fox descrie in termeni elogiosi relatia cu iubitul sau, Machine Gun Kelly. Vedeta a declarat pentru revista NYLON ca intre ei exista o legatura „de proportii mitice”. „Sa-l iubesc pe el este ca si cum m-as indragosti de un tsunami sau un incendiu de padure”, a spus ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Megan Fox (@meganfox)

„Intensitatea contopirii cu el este coplesitoare, iar amenintarea pe care el o produce e atat de puternica si de frumoasa, incat nu ai alta alegere decat sa te predai cu reverenta si gratitudine”, a continuat ea.

„Am stiut ca eram terminata dupa el”

Megan a povestit cum a decurs prima sa intalnire cu artistul, in timpul filmarilor pentru productia „Midnight in the Switchgrass”, si a dezvaluit ce a simtit atunci: „M-am uitat in ochii lui si am simtit cel mai curat, cel mai tandru si cel mai pur spirit. Inima mea a inceput sa vibreze imediat si am stiut ca eram terminata dupa el.”

Brian Austin Green inca mai spera ca o poate recuceri pe Megan Fox: „Niciodata sa nu spui niciodata“

La randul lui, Kelly a vorbit despre relatia cu Fox, marturisind ca aceasta a venit intr-un moment in care dragostea nu era „incurajata”. „De fapt, e fix invers: totul acum este doar izolare, dezumanizare, separare (…). Asa ca sa gasesti pe cineva care sa te scoata de pe banda de viteza si sa se asigure ca esti bine, fiindca te poti izbi in fiecare minut, ador ca am ajuns la asa ceva ceva”, a spus rapperul american.

Dragoste la prima vedere

Fox si Kelly si-au anuntat public relatia in vara anului trecut, dupa ce mai multe fotografii cu ei impreuna au aparut in mai 2020, confirmand despartirea actritei de sotul sau, Brian Austin Green, dupa zece ani de casnicie.

In septembrie, Kelly a vorbit in emisiunea de radio „The Howard Stern Show” despre relatia cu vedeta din „Transformers”, spunand ca s-a indragostit din prima clipa de ea. „A fost prima mea experienta in care m-am indragostit total. Nu eram pregatit sa cred ca e posibil asa ceva”, a marturisit acesta.

Intrebat de Stern daca a fost dragoste la prima vedere pentru amandoi, artistul a raspuns imediat: „Da, sigur.”

Foto: Instagram/@meganfox