Brian Austin Green inca mai spera ca o poate recuceri pe Megan Fox: „Niciodata sa nu spui niciodata“

1
De Maria Constantin
3 sept. 2020

Actorul a declarat ca relatia lui cu Megan Fox a fost una cu totul speciala. „Si inca mai este”, a precizat, adaugand ca nu exclude ca ei sa fie din nou impreuna.

Brian Austin Green crede ca mai are sanse sa o atraga inapoi pe sotia lui dupa ce aceasta l-a parasit pentru rapperul Machine Gun Kelly. Starul din „Beverly Hills 90210” a spus sambata, pe Instagram Live, ca ei sunt acum pe drumuri diferite, dar e imposibil de spus ce le rezerva viitorul, relateaza People.

„Niciodata nu spun niciodata”, a inceput el. „Simt ca oamenii se afla pe drumuri diferite in viata, iar uneori acestea se intalnesc si ei parcurg impreuna acel drum si te vezi ochi ochi in ochi, iar alteori aceste cai duc spre destinatii diferite”, a mai spus Green.

„Am avut o relatie minunata timp de 15 ani. Avem trei copii frumosi. Am impartit multe impreuna si chiar am trecut prin multe. Chiar acum drumurile noastre sunt diferite, iar ea este pe calea ei, facand ceea ce-i place si ce simte ca are nevoie sa faca pentru a fi fericita, iar eu sunt pe drumul meu, facand ceea trebuie sa fac ca sa fiu fericit (…).”

„A fost o relatie speciala”

Desi a criticat in trecut noua relatie a sotiei lui, Green i-a urat tot ce e mai bun si a spus ca nu are nimic impotriva noului ei prieten. „Daca-mi place noul partener al lui Megan?”, a citit el intrebarea transmisa de un fan. „Nu l-am intalnit niciodata. N-am nicio idee. As putea sa spun ca am auzit niste povesti despre el, dar am auzit lucruri rele si despre mine si stiu ca cele mai multe lucruri de genul asta nu sunt adevarate”, a precizat starul.

„Pot sa spun ca acum nu am nicio problema cu el. Chiar sper ca el si Meghan sunt fericiti”, a adaugat.

Brian a mentionat ca ar fi egoist daca ar pretinde ca Megan sa fie fericita doar cu el. „Am facut asta timp de 15 ani. Daca asta s-a terminat, atunci asa sa fie. Nu e ceva gresit. A fost o relatie speciala si inca mai este. La un anumit punct, cred ca drumurile noastre se vor aseza un pic si vor merge paralel. Nu va fi neaparat acelasi drum, dar e in regula. Cateodata trebuie sa te indepartezi mult ca sa gasesti un teren mai stabil pe care sa poti sta”, a spus acesta.

Megan Fox, indragostita ca o adolescenta de Machine Gun Kelly

Brian Austin Green Green a anuntat ca el si Fox s-au despartit anul trecut dupa ce s-a intors acasa de la filmari si i-a marturisit ca simte nevoia sa fie singura. Cei doi s-au cunoscut in 2004, s-au logodit in acelasi an si s-au casatorit in 2010. Ei au trei copii – Noah Shannon (7 ani), Bodhi Ransom (6 ani) si Journey River (3 ani). Green mai are un fiu, Kassius, in varsta de 18 ani, cu fosta lui iubita, Vanessa Marcil.

Megan Fox a fost vazuta pentru prima oara in compania lui Kelly in luna mai. Ei si-au anuntat apoi relatia pe Instagram si au petrecut impreuna perioada de carantina impusa de pandemie.

Foto: Instagram/Brian Austin Green