Megan Fox, indragostita ca o adolescenta de Machine Gun Kelly

1
De Maria Constantin
25 iul. 2020

Actrita a declarat ca artistul este jumatatea sufletului ei. Cei doi sunt impreuna din luna mai.

Megan Fox si Machine Gun Kelly au vorbit pentru prima oara public despre relatia lor. Intr-un interviu pentru podcast-ul „Give Them Lala … With Randall”, realizat miercuri de modelul Lala Kent si logodnicul acesteia, producatorul de film Randall Emmett, cei doi au povestit cum s-au cunoscut si cum se simt impreuna.

Machine Gun Kelly, „flacara geamana“ a actritei

Actrita in varsta de 34 de ani a povestit cum l-a intalnit pe Kelly, al carui nume real este Colson Baker, la filmarile pentru urmatorul lor film, „Midnight in the Switchgrass”, regizat chiar de Randall Emmett (49 de ani), relateaza People.

„Ma intrebam cine o sa joace in rolul lui. El (Randall) mi-a zis: ‘Oh, tocmai l-am luat pe Machine Gun Kelly'”, a spus Fox. „Stiam ca mi se va intampla o nebunie la intalnirea aceea, dar nu stiam sigur ce. Am presimtit, in adancul sufletului meu, ca va iesi ceva”, a continuat ea.

Vedeta a adaugat ca, din momentul in care au inceput sa lucreze impreuna, a simtit imediat o legatura cu rapperul in varsta de 30 de ani: „Am stiut imediat ca el e flacara mea geamana”, a dezvaluit ea. „Spre deosebire de un suflet pereche, flacara pereche este atunci cand un suflet a ajuns la un nivel atat de inalt, incat poate fi impartit in doua trupuri in acelasi timp. Asa ca noi suntem, de fapt, doua jumatati ale aceluiasi suflet, cred. Si i-am spus asta aproape imediat, pentru ca asa am simtit”, a adaugat Megan.

Prea devreme pentru intalnirea cu copiii

In schimb, Kelly a marturisit ca nu a avut aceeasi incredere in relatia lor la inceput, povestind ca in fiecare zi o astepta in afara cabinei, doar ca sa-i surprinda putin privirea. „Ea cobora din masina. Erau doar vreo cinci pasi de la masina pana la cabina ei. Si eu stateam acolo si speram”, a povestit el.

De ce nu mai apare Megan Fox in filme?

Relatia dintre Fox si Baker a inceput in luna mai, cand sotul actritei, Brian Austin Green, a confirmat ca s-au despartit dupa o casnicie de zece ani.

View this post on Instagram

A post shared by Meganfox🔥💦 (@meganfox___fp) on

O sursa a declarat luna trecuta pentru People ca Megan pare foarte fericita cu noul ei iubit. „Stau acasa la Megan de cateva ori in timpul saptamanii. Ea il vede doar atunci cand copiii sunt la Brian”, a spus sursa citata. „Relatia lor pare prea noua si nu atat de serioasa pentru ca ea sa-l prezinte copiilor. Dar Megan pare foarte fericita”, a mai spus sursa.

Megan Fox si Brian Austin Green au trei copii: Noah Shannon (7 ani), Bodhi Ransom (6 ani) si Journey River (3 ani).

Foto: Instagram/@meganfox