De ce nu mai apare Megan Fox in filme?

1
De Mara Ionescu
18 mai 2020

Megan Fox a avut Hollywood-ul la picioare dupa ce a interpretat rolul Mikaelei Banes in franciza „Transformers”. Insa, in ultimii ani a disparut din lumina reflectoarelor.

De ce nu mai apare Megan Fox in filme? Ce s-a intamplat cu actrita care a fost considerata la un moment dat cea mai frumosa femeie din lume?

In 2007, Megan Fox a fost regina Hollywood-ului, iar publicatiile nu conteneau sa scrie despre ea. Parea ca domnia ei va fi pe vecie, insa ea a disparut la fel de brusc precum si-a facut aparitia in lumina reflectoarelor. 

Ce tratamente naturale folosesc vedetele pentru piele frumoasa si par stralucitor

Daca te intrebi de ce nu mai apare Megan Fox in filme, afla ca au fost cateva evenimente care i-au stirbit incet, dar sigur popularitatea printre regizori. La asta s-a adaugat si dorinta ei de a se retrage incet din lumina reflectoarelor, fiind deranjata de modul in care presa o transformase intr-un obiect sexual. 

View this post on Instagram

super cool car photo shoot

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

De ce nu mai apare Megan Fox in filme?

Megan Fox l-a comparat cu „Hitler” pe regizorul filmului Transformers

Cand atinsese gloria maxima, Megan Fox a facut o gafa mare cand l-a comparat pe Michael Bay, directorul filmului Transformers, cu Hitler si Napoleon. Fox a declarat pentru Wonderland Magazine ca Bay era:”ca Napoleon si vrea sa isi creeze aceasta nebuna si infama reputatie de om excentric. Vrea sa fie ca Hitler pe platourile de filmare si chiar ii iese. Este un cosmar sa lucrez cu el, dar cand il iei de pe platourile de filmare si isi iese din starea de director de film, chiar imi place personalitate lui, deoarece este extrem de ciudat. Nu are aptitudini de socializare.”

De ce nu mai apare Megan Fox in filme? Actrita a fost inlaturata din al treilea film Transformers

Este lesne de inteles ca dupa aceste declaratii a urmat si concedierea ei. De atunci, Megan Fox a disparut incet din lumina reflectoarelor, iar Rosie Huntington-Whiteley a devenit noua imagine a filmului Transformers. 

Cum se feresc de coronavirus cuplurile de vedete: Ce masuri de izolare si-au luat

Nu a mai suportat presiunea media si promovarea ca obiect sexual

Actrita a declarat in mai multe randuri ca a fost mereu deranjata de modul in care a fost perceputa ca un obiect sexual si apreciata doar pentru corpul ei. „Nu a fost vorba doar despre film (Jennifer’s Body), ci asta se reflecta in fiecare zi a vietii mele, in fiecare proiect nou si se repeta cu fiecare regizor cu care lucram. De asta am avut o cadere psihica si nu mi-am mai dorit sa fiu vazuta, pozata, sa apar in reviste, sa apar pe covorul rosu sau in orice alt loc public”, declara Megan Fox intr-un interviu pentru ET in 2019. 

In prezent actrita pare sa aiba o casnicie fericita cu Brian Austin Green si au impreuna trei fii: Bodhi, Noah si Journey.

Foto: Megan Fox pentru Top Shop