Cum se feresc de coronavirus cuplurile de vedete: Ce masuri de izolare si-au luat

1
De Maria Constantin
23 mart. 2020

Nevoite sa stea in casa, vedetele isi gasesc tot felul de ocupatii si le transmit fanilor sa aiba grija de ei.

Coronavirusul se extinde in Statele Unite, unde pana vineri erau inregistrate peste 14.200 de cazuri si peste 200 de decese. Concertele, premierele si galele programate in aceasta perioada au fost anulate, iar oamenii cauta sa ramana izolati. In aceste conditii, fiecare incearca sa-si omoare cumva timpul si sa reziste anxietatii provocate de COVID-19.

Se intampla si la case mai mari: celebritatile se confrunta cu problemele pe care le implica autoizolarea. Din fericire, pentru cei care au un partener lucrurile sunt mai usoare. Vedetele isi incurajeaza fanii sa stea in case si, la randul lor, stau retrase pentru a evita raspandirea coronavirusului. InStyle ne arata cum se descurca in izolare cuplurile de vedete.

Lady Gaga si Michael Polansky

Cantareata si noul ei iubit s-au intors la distractiile simple de odinioara: jocurile video si cartile de joc. Lady Gaga a postat pe Instagram un selfie cu Polansky.

„A sasea zi de autoizolare! Ne tinem tari, jucam jocuri video si carti si avem grija de noi. Mentiune importanta: pastrati-va mintea cat mai libera de stres si corpul in miscare. #iubiredesine #grijadesine #fiidragut incercati sa nu dati mai departe in caz ca aveti #corona e ok si minunat sa stai acasa daca poti! Ce lucru frumos pentru omenire”, a scris artista.

Justin Bieber si Hailey Baldwin

 

View this post on Instagram

 

My quarantine partner

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Justin Bieber si sotia lui s-au retras in Canada, unde isi petrec timpul cum stiu mai bine: sarutandu-se, glumesc cei de la InStyle. Ei si-au indemnat fanii tineri sa se gandeasca la bunicii lor pe care i-ar putea infecta fara sa-si dea seama. „Evident, e o perioada in care ne temem. Am vrut sa le reamintesc tuturor ce putem face cand ne unim!! Hai sa fim uniti izolandu-ne pana cand vom avea mai multe raspunsuri! Bunicii nostri conteaza pentru noi”, le-a transmis Bieber admiratorilor.

Chrissy Teigen si John Legend

Din dorinta de a le oferi fanilor ceva distractiv in perioada carantinei, Chrissy Teigen s-a filmat alaturi de John Legend in timp ce acesta sustinea un scurt recital live pe Instragram. Ea a postat inregistrarea pe Twitter, iar fanii au savurat momentul artistic improvizat. „Cand toata nebunia asta se va termina, va trebui sa candidezi la presedintie, iar John va fi vicepresedintele tau!”, a scris cineva.

Emily Ratajkowski si Sebastian Bear-McClard

Modelul si sotul sau, Sebastian Bear-McClard, fac acelasi lucru ca noi toti – Ratajkowski a postat pe Instagram imagini in care apare in timp ce face exercitii fizice, urmarind reality show-ul „Love is Blind” sau mancand pizza congelata.

Ben Affleck si Ana de Armas

 

View this post on Instagram

 

There we go. #CommentsByCelebs (@backgrid_usa)

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Dupa ce au petrecut cateva zile impreuna in Costa Rica, cei doi s-au intors la Los Angeles, unde au fost vazuti cumparandu-si cateva provizii, printre care si ice coffee si niste carti – solutia ideala pentru distantarea sociala, noteaza InStyle.

Affleck a postat si un comentariu pe contul de socializare al iubitei sale, intreband-o daca este un bun prieten pe Instagram. Probabil asa se intampla cand preferi sa-i scrii partenerului din cealalta camera pentru ca ti-e lene sa strigi la el, scrie ironic publicatia citata.

Foto: InstagramJustin Bieber