ViruProtect scurteaza durata racelii cu pana la 3 zile

1
De Gavrila Alina
14 feb. 2022

Traim pe repede inainte, ne grabim ca sa bifam cat maimulte, asteptam week-end-ul, apoi finalul lunii, apoi vacantala ski. Iar in aceasta goana continua, o gripa sau o raceala ne pune pur si simplu la pamant. 


 Pentru ca ne forteaza sa ne oprim 7, 10 sau 14 zile din cursa vietii. Unora dintre noi ni se pare o tragedie. Pauza poate parea catastrofala, pentru ca ne opreste din facut, din trait, din experimentat.

Si atunci, nu-i asa ca ai da orice si ai face oricat ca sacastigi, sa recastigi cateva zile de energie in fata bolii? Si sa teintorci victorios la viata si la bucuria de a fi bine.

Dupa doi ani de izolare si insingurare, stim ca fiecareAZI conteaza si face diferenta. ViruProtect este AICI, ACUM pentru tine. In caz de neglijenta, atunci cand raceala sau gripa apar dupa colt, ViruProtect te ajuta sa castigi lupta cu virusurile si iti face cadou 3 zile de energie, sanatate si vigoare pentru mai multe experiente si mai multa bucurie de a trai.

Dupa doi ani in care am trait destul de izolati si insingurati, ultimul lucru de care ai nevoie este o raceala. Dar este oare posibil sa scurtezi durata unei raceli sau sa o tii la distanta? ViruProtect este special creat sa lupte impotriva virusurilor de raceala.

Cum actioneaza ViruProtect STADA?

Gratie formulei sale unice, care combina glicerolul(ingredientul care formeaza o bariera ce capteaza virusurile sicalmeaza mucoasa inflamata) si tripsina (enzima naturala care dezactiveaza virusurile si impiedica multiplicarea acestora), spray-ul oral ViruProtect STADA BLOCHEAZA, DEZACTIVEAZA si PROTEJEAZA copiii si adultiiimpotriva celor mai frecvente virusuri de raceala si gripa. Bariera creata de ViruProtect STADA protejeaza cavitateabucala si gatul, acolo unde se multiplica cele mai periculoasevirusuri, impiedicand infectarea cailor respiratorii inferioare.

Si nu uita: ViruProtect STADA dezactiveaza cele maifrecvente virusuri de raceala si gripa, intre care Rhinovirus, Virus gripal uman de tip A, Coronavirus uman, Virus Respirator Sincitial, Adenovirus, reducand cu pana la 99,9% incarcatura lor virala. Folosirea ViruProtect STADA estebenefica, asigurand protectie impotriva virusurilor mai ales acum, in plina pandemie.

ViruProtect reduce cu pana la jumatate perioadasimptomatica a bolii

Daca raciti, luati masuri ca sa scurtati durata bolii. Folositispray-ul ViruProtect cat mai aproape de momentul debutuluibolii, acesta avand rolul de a scadea incarcatura virala prindeshidratea virusurilor si dizolvarea membranelor proteicevirale, impiedicand astfel multiplicarea virurusurilor siimplicit ajutind la scurtarea perioadei de boala si grabindprocesul de vindecare”, puncteaza dr Cezarina Matei.

Mai multa atentie la neatentie

Gura si nasul sunt poarta de intrare a virusurilor in corp, asa ca e nevoie sa fim cu bagare de sema ca sa ne protejam, sane spalam des pe maini, sa curatam des nasul copiilor de mucozitati. Un alt detaliu important de care sa tinem cont estesa nu cream un mediu propice dezvoltarii germenilor sivirusurile care patrund prin nas sau gura, aluneca in gat si de acolo incep sa se multiplice. Ce putem face? Inainte de iesireadin casa, putem miza pe ViruProtect STADA, un spray care inactiveaza virusurile, nepermitandu-le multiplicarea. Actioneaza prin captarea si deshidratarea virusurilor, realizatade glicerol, si prin dizolvarea membranei proteice, realizata de enzima numita tripsina, ce se afla in compozitia produsului”, ne sfatuieste medicul Cezarina Matei.

Alege sa previi

In ultimii ani, se vorbeste din ce in ce mai mult desprepreventie si despre importanta ei. Este intelept sa intelegem caeste mult mai sanatos sa prevenim, sa protejam organismuldecat sa il tratam”, puncteaza dr Matei. Sportul, odihnasuficienta, contactul cu natura nepoluata, alimentatia corectasi echilibrata, evitarea stresului, mentinerea bunei dispozitii ne ajuta sa ne pastram organismul sanatos. In aceasta perioada, suntem mai predispusi la a contacta virusuri cu poarta de intrare respiratorie. Pentru a ne proteja, putem folosi inaintede a ne expune la contactul cu alte persoane un spray care inactiveaza virusurile, nepermitandu-le multiplicarea. Sugestianoastra? ViruProtect STADA, cu actiune locala, care trebuiepulverizat in cavitatea bucala si in gat”, conchide specialistul.

Exista cateva trucuri prin care poti sa scurtezi/ usurezi simptomele unei raceli deja instalate – de la a bea suc de lamaie cu miere, pana la folosirea unui umidificator sau mai multa odihna pentru corpul tau. Dar ti s-a intamplat vreodatasa iei o raceala si sa te intrebi ce ai fi putut totusi face ca sa o eviti? Daca da, atunci conteaza pe ViruProtect si bucura-te de viata.

Despre STADA Romania

STADA Romania este parte integranta a grupuluiSTADA Arzneimittel AG si este prezenta pe piata din Romania din anul 1997 prin Stada M&D SRL si StadaHemofarm SRL (laborator specializat in testarea produselorpentru companiile grupului Stada, la nivel global). STADA are un portofoliu variat de produse, oferind pacientilor atatmedicamente inovative si generice, medicamente faraprescriptie medicala, produse farmaceutice specializate(biosimilare), cat si produse CHC (Customer Health Care). Anul 2020 a reprezentat un an al transformarilor pentruSTADA Romania, focusul principal fiind integrareaoperatiunilor locale ale Walmark Romania, tranzactie ce aavut loc la nivel global la finele lui 2019 si a fost aprobatalocal de Consiliul Concurentei pe data de 19.02.2020.