Megan Fox a fost acuzata ca nu-si creste bine copiii: „Criticarea mamelor este un comportament arhaic“

1
De Maria Constantin
12 iul. 2021

Actrita a fost judecata aspru pentru modul in care isi creste cei trei copii, pe care ii are cu fostul sot, Brian Austin Green.

Dupa despartirea de Brian Austin Green, Megan Fox a inceput o relatie cu rapperul Machine Gun Kelly. Cei trei copii, Noah (8 ani), Bodhi (7 ani) si Journey (5 ani), au ramas, insa, in grija sotului de care inca nu a divortat. Aceasta situatie i-a adus multe critici, recunoaste vedeta.

Megan Fox a declarat pentru InStyle ca este intrebata deseori unde sunt copiii sai atunci cand ea se afla cu iubitul, al carui nume real este Colson Baker.

O intrebare doar pentru mame

„Il intrebati la fel si pe tatal lor cand el iese in oras? Nu, fiindca nu te astepti ca un tata sa stea tot timpul cu copiii, dar se presupune ca daca eu nu apar, sunt cu copiii. Ei au inca un parinte. Uneori trebuie sa plec si cateodata nu vreau sa fiu fotografiata, iar ei nu vin cu mine”, a explicat actrita in varsta de 35 de ani.

„Tot anul am fost surprinsa de cat de inapoiate pot fi mintile unor oameni”, a adaugat ea.

Vedeta din „Transformers” a facut aceste precizari pentru a le raspunde „oamenilor ingrozitori si cruzi” care in ultimii ani l-au atacat online pe cel mai mare dintre copiii ei, Noah, pentru identitatea lui de gen. „Nu vreau sa citeasca vreodata asemenea prostii, fiindca aude oricum critici de la colegii lui de scoala care considera ca ‘baietii nu poarta rochii'”, a mai spus Fox.

Problemele unui baiat „diferit“

In septembrie 2019, Megan Fox a vorbit pentru prima oara despre agresiunile pe care Noah le suporta la scoala, relateaza Us Weekly. „N-a mai purtat rochii pentru o vreme. A mai imbracat una acum doua zile la scoala. A venit acasa si l-am intrebat cum a fost. ‘Ti-a zis ceva vreunul dintre colegi?’. Iar el mi-a spus: ‘Pai toti colegii au ras cand am aparut, dar nu-mi pasa. Imi plac foarte mult rochiile…'”, a povestit actrita americana.

„Il trimit la o scoala foarte liberala, hippie, dar chiar si aici, in California, inca sunt baieti care ii zic: ‘Baietii nu se imbraca in rochii’ sau ‘Baietii nu poarta roz’. Deci cu asta avem de-a face acum”, a continuat ea.

Megan Fox, despre relatia cu Machine Gun Kelly: „Un lucru care se intampla o data in viata”

Vedeta a adaugat ca mai are de lucru cu fiul ei pentru a-l face sa se simta increzator, „indiferent de ce spune oricine altcineva”.

Ce crede tatal unui baiat care poarta rochie

Megan Fox a dezvaluit in urma cu doi ani ca lui Noah ii place sa-si creeze singur tinutele: „E foarte talentat, dar deocamdata are sase ani”, a spus ea in 2019.

Brian Austin Green (47 de ani) a vorbit anterior despre obiceiul fiului sau de a purta rochii, explicand pentru Hollywood Pipeline ca acesta nu face rau nimanui si ca asa se simte el bine.

„Daca vrea sa poarte rochie, foarte bine! Bravo lui!”, a spus starul din serialul „Beverly Hills, 90210” care s-a despartit in 2019 de Meghan Fox, dupa un mariaj de zece ani.

Foto: Instagram/@meganfox