Megan Fox, despre decizia baietelului ei de a purta rochii: „E un copil care sufera”

1
De Maria Constantin
2 mai 2022

Actrita vrea ca fiii ei sa se exprime asa cum le place, indiferent de ceea ce gandesc alti oameni.

Megan Fox nu-si doreste ca fiii ei sa se simta „ciudati sau diferiti”. Intr-un amplu articol publicat in editia din luna aprilie a revistei Glamour UK, actrita in varsta de 35 de ani a povestit cum isi educa cei trei copii din mariajul cu Brian Austin Green – Journey River (5 ani), Bodhi Ransom (8 ani) si Noah Shannon (9 ani). Vedeta a mai vorbit si despre identitatea de gen, dar si despre faptul ca ii incurajeaza sa aiba incredere in ei asa cum sunt.

Meghan Markle transforma trendul rochiei cu decupaje intr-o aparitie regala, perfecta pentru primavara

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Viata de mama protectoare, o cursa cu multe obstacole

Vedeta din „Transformers” a spus ca fiii ei merg la o scoala unde ceilalti parinti au convingeri similare, iar copiii nu sunt atat de conectati la internet cum sunt cei mai multi. „Ei stiu ca parintii lor sunt celebri, dar cunoasterea lor despre asta este foarte limitata. Am stiut de cand erau foarte tineri ca vreau sa-i protejez, in special limitandu-le expunerea la internet. Pana acum am facut o treaba foarte buna si le-am pastrat inocenta in multe feluri, desi am un copil care sufera”, a spus ea.

„Asa ca am o multime de temeri despre asta, fiindca imi doresc ca umanitatea sa nu fi fost asa. Desi copiii mei sunt foarte curajosi si stiu ca au ales dintr-un motiv aceasta aventura. E greu ca mama”, a adaugat Fox.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Actrita, care a vorbit anterior despre dorinta lui Noah de a purta rochii, a spus ca fiul ei a inceput sa poarte rochii cand avea doi ani. La scurt timp dupa aceea, ea a marturisit ca a cumparat mai multe carti care tratau pe larg aceasta tema, scrie People.

„Cateva carti sunt scrise de copii transgenderi. Unele dintre ele sunt despre cum poti sa fii un baiat si sa porti o rochie; poti sa te exprimi prin moda asa cum vrei”, a spus ea. „Inca de foarte mici le-am transmis aceste lucruri, astfel incat sa nu simta ca sunt ciudati sau diferiti”, a continuat Fox.

Culoarea pe care sa o porti primavara aceasta, in functie de ceea ce iti doresti sa obtii de la viata

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Cat mai departe de retelele sociale

Megan Fox a mai vorbit si despre protectia pe care le-o ofera in spatiul virtual. „Nu pot controla felul in care oamenii reactioneaza fata de copiii mei si nu vreau sa-mi expun copiii pe Instagram sau alte retele de socializare”, a mai explicat ea.

„Sunt tare mandra de copiii mei. Noah este un pianist incredibil. Poate sa invete cateva partituri si sa cante Mozart in doar o ora. Vreau ca oamenii sa vada asta, dar nici nu-mi doresc ca lumea sa aiba acces la acest suflet tandru si sa spuna toate lucrurile pe care toti stim ca le spun”, a mai spus vedeta.

Megan Fox a primit cel mai ciudat inel de logodna: Nu poate fi dat jos fara durere

Intr-o aparitie la „The Talk”, in 2019, Fox a spus ca Noah este „foarte priceput la moda” si de multe ori poarta ce vrea la scoala, inclusiv rochii, desi primeste pareri negative de la colegii sai. „Uneori se imbraca singur si ii place sa poarte rochii. Si il trimit la o scoala cu profesori extraordinari, o scoala hippy, dar chiar si acolo, aici in California, inca sunt baieti care spun ‘Baietii nu poarta rochii’ sau ‘Baietii nu poarta roz’. Asa ca prin asta trecem acum, incerc sa-l invat sa fie increzator orice ar spune altcineva”, a dezvaluit ea.

„Chiar a purtat o rochie acum doua zile la scoala si cand a venit acasa l-am intrebat ‘Cum a fost? A avut vreun coleg ceva de spus?'” Si el mi-a zis: ‘Ei bine, toti baietii au ras cand am intrat, dar nu-mi pasa, imi plac foarte mult rochiile'”, a mai povestit Megan Fox.

Foto: Instagram/@meganfox