Priyanka Chopra spune ca ea si Nick Jonas puteau fi impreuna de mai mult timp, dar ea s-a temut de diferenta de varsta dintre ei

1
De Maria Constantin
11 apr. 2023

Cei doi si-au unit destinele dupa o relatie de numai cateva luni, insa ei se stiau de mult timp.

Inainte ca Priyanka Chopra si Nick Jonas sa-si inceapa relatia, ei au discutat prin mesaje pe telefon, apoi au mers impreuna la Met Gala. Insa actrita din „Baywatch” nu era convinsa ca ea si Nick isi doresc aceleasi lucruri de la o relatie, mai ales ca intre ei exista o diferenta de zece ani, scrie editia britanica a revistei Marie Claire.

„Cand Nick mi-a scris in 2016 (…) si am inceput sa vorbim, eram la capatul ultimei mele relatii de durata de dinaintea lui Nick, asa ca nu doream sa ma implic prea mult pe vremea aceea”, a spus ea in podcastul „Armchair Expert”, realizat de Dax Shepard si Monica Padman.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Priyanka (@priyankachopra)

„Aveam si vreo 35 de ani, Nick avea 25. Am pus frana intr-un fel si pentru ca am judecat cartea dupa coperta. Simteam ca trebuie sa ma asez la casa mea. Am mai facut asta, m-am distrat, am avut intalniri”, a explicat ea.

Vedeta a marturisit ca relatia de dinaintea mariajului nu a fost una reusita: „A fost o relatie tumultuoasa atunci – asta in 2016 – si aveam prieteni comuni care nu doreau sa fiu in relatia aceea, imi ziceau: ‘O, Nick e si el singur. De fapt nu e cu tipa aia’. A fost complicat pentru amandoi.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Priyanka (@priyankachopra)

Priyanka Chopra despre Nick Jonas: „Sotul meu imi da o putere incredibila”

Dax a intrebat-o cum era viata ei sentimentala inainte de a incepe sa se vada cu Nick. „Am avut relatii lungi, foarte lungi – sase ani, cinci ani in medie – dar o luam de la capat, de la capat si iar de la capat”, a raspuns ea.

Priyanka a recunoscut ca nu a facut cele mai bune alegeri in trecut

Chiar mai rau: „Am continuat sa fac aceleasi greseli. Eram cu tipi asemanatori… un pic narcisisti. Trebuia sa-mi dau seama de ce atrageam asa ceva”, a marturisit ea.

Priyanka Chopra (39 de ani) si Nick Jonas (29 de ani) s-au casatorit in decembrie 2018, in India, in cadrul unei ceremonii fastuoase care a durat trei zile.

Ei au devenit parinti in ianuarie 2022. Fetita lor, Malti Marie, a venit pe lume prin intermediul unei mame surogat.

Foto: Instagram/Priyanka Chopra