Priyanka Chopra a dezvaluit ca o operatie estetica nereusita i-a provocat o „depresie adanca”

1
De Georgiana Dorobantu
5 mai 2023

Modelul si actrita Priyanka Chopra spune ca sanatatea sa mentala a fost puternic afectata de o operatie nereusita la nas, recomandata de un medic.

„A fost o perioada intunecata”, a dezvaluit recent starul din „Citadel” in emisiunea The Howard Stern Show.

Priyanka, in varsta de 40 de ani, a declarat ca fusese sfatuita sa indeparteze prin operatie un polip nazal.

Priyanka Chopra spune ca ea si Nick Jonas puteau fi impreuna de mai mult timp, dar ea s-a temut de diferenta de varsta dintre ei

Insa procedura nu a decurs asa cum ar fi trebuit, iar fata sa a ajuns sa arate „complet diferit”, ceea ce a facut-o sa cada intr-o „depresie foarte, foarte adanca”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Pe langa efectele pe care rinoplastia le-a avut asupra aspectului sau si starii sale psihice, Priyanka Chopra spune ca i-a afectat si cariera.

Castigatoarea trofeului Miss World 2000 a dezvaluit ca dupa operatia la nas a fost concediata din realizarea a trei filme si credea ca i „s-a incheiat inainte sa inceapa” cariera in actorie.

Priyanka Chopra despre Nick Jonas: „Sotul meu imi da o putere incredibila”

Chopra a marturisit ca uneori nici nu voia sa mai iasa din casa, dar tatal ei, care este medic, a incurajat-o sa apeleze din nou la operatie, pentru a corecta greselile facute in cadrul primei interventii.

„Eram ingrozita de asta, dar el mi-a spus ‘Voi fi in sala de operatie cu tine'”, a dezvaluit actrita din „Quantico”. „M-a tinut de mana in timpul operatiei si m-a ajutat sa-mi recapat increderea”, a adugat ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Actrita de origine indiana a mai spus ca regizorul de film de la Bollywood Anil Sharma a ajutat-o, de asemena, sa revina in cariera cinematografica oferindu-i un rol secundar intr-un film – desi intial ar fi trebuit sa interpreteze rolul principal.

„Chiar daca valul era impotriva mea, el mi-a spus ‘Va fi un rol mic, dar da tot ce ai mai bun’. Ceea ce am si facut”, a dezvaluit Priyanka.

Ea a vorbit si in trecut despre impactul negativ pe care rinoplastia nereusita l-a avut asupra vietii sale.

In cartea de memorii „Unfinished”, starul de la Bollywood a scris despre interventia gresita si despre modul in care a facut-o sa se simta „devastata si fara speranta”.

Priyanka Chopra isi dezvaluie rutina de ingrijire: „Folosesc masca pe care mama m-a invatat sa o fac!”

„De fiecare data cand ma uitam in oglinda, o persoana straina ma privea inapoi, si nu am crezut ca sentimentul de a fi din nou eu insami si stima mea de sine se vor recupera dupa acea lovitura”, a scris ea in carte, potrivit Page Six.

De asemenea, Chopra a impartasit si modul in care aceasta experienta i-a schimbat perspectiva.

„Acum, cand ma uit in oglinda, nu mai sunt surprinsa. Am facut pace cu aceasta versiune putin diferita a mea. Sunt ca toti ceilalti: ma uit in oglinda si ma gandesc ca poate ar trebui sa slabesc putin; ma gandesc ca poate ar trebui sa ma antrenez mai mult. Dar sunt in acelasi timp multumita. Acesta este chipul meu. Acesta este corpul meu. Poate ca am imperfectiuni, dar sunt eu insami”, a mai scris actrita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

Priyanka Chopra este casatorita cu cantaretul Nick Jonas din decembrie 2018. Ei au devenit parinti in ianuarie 2022. Fetita lor, Malti Marie, a venit pe lume prin intermediul unei mame surogat.

Foto: Instagram/Priyanka Chopra