Ce a descoperit Priyanka Chopra dupa carantina petrecuta cu Nick Jonas: „Tot imi place de el“

1
De Maria Constantin
28 oct. 2020

Carantina a fost un dar de nunta intarziat si neasteptat pentru Priyanka Chopra si Nick Jonas: i-a tinut impreuna zi de zi, ceea ce ei nu ar fi reusit in conditii normale.

Actrita care filmeaza in prezent pentru „Matrix 4” a spus vineri pentru Today ce a decoperit despre Nick Jonas cat au stat impreuna in carantina impusa de pandemia de coronavirus. „Ca tot imi place de el, chiar si dupa ce am stat impreuna non-stop”, a spus ea razand. Nu e chiar putin lucru, avand in vedere ca pandemia le-a impins pe multe cupluri catre divort.

Trecand apoi la un ton serios, actrita in varsta de 38 de ani a spus ca partea buna a situatiei din acest an este ca au putut petrece atat de mult timp unul cu celalalt: „Nick este minunat si nu am fi avut niciodata atat de mult timp sa stam impreuna daca nu era impusa carantina. A fost nevoie de o pandemie pentru a incetini si a ne sincroniza programul.”

 

View this post on Instagram

 

My forever guy…so grateful for you @nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

„Ne-am mutat in noua noastra casa. Am avut timp sa stam impreuna si sa lenevim, a fost excelent”, a continuat Priyanka.

Dezvaluiri despre nunta si relatia cu Nick Jonas

Pe langa timpul petrecut cu sotul ei, Chopra Jonas a lucrat mult la volumul autobiografic „Unfinished”. „A fost minunat sa am asta pe cap in timpul carantinei. Chiar m-a tinut in forma”, a spus ea.

Actrita a spus ca s-a bucurat sa scrie in curtea casei din Los Angeles, dupa ce facea miscare, cand era liniste, iar Nick isi vedea de ale lui. „Puneam o muzica soft si ma cufundam in perioada din viata mea despre care scriam”, a povestit ea.

Cartea va oferi si o incursiune in relatia sa cu starul pop, cu care este casatorita de aproape doi ani, scrie People. „Vor fi, cu siguranta, si dezvaluiri despre acest capitol extrem de important din viata mea. Partenerul meu este unul dintre cele mai mari motive ale mele de mandrie si bucurie”, a spus Priyanka.

Priyanka Chopra despre Nick Jonas: „Sotul meu imi da o putere incredibila”

„Este un partener adevarat in fiecare sens al cuvantului. Vor fi dezvaluiri despre nunta noastra, despre povestea noastra de dragoste, despre viata de dinainte de Nick si despre viata mea de acum”, a promis vedeta.

Foto: Instagram/Priyanka Chopra