Priyanka Chopra despre Nick Jonas: „Sotul meu imi da o putere incredibila”

1
De Maria Constantin
17 sept. 2020

Sunt casatoriti din 2018, se iubesc si vor sa fie impreuna toata viata. In lumea agitata a showbiz-ului, acesta este un obiectiv indraznet, chiar grandios, dar acest cuplu se bazeaza pe sentimente puternice si sprijin neconditionat.

Nick Jonas si Priyanka Chopra s-au cunoscut in septembrie 2016, dupa ce membrul trupei Jonas Brothers a contactat-o pe Twitter. Au continuat sa tina legatura pe aceasta retea de socializare, iar in 2017 s-au intalnit la traditionala petrecere Vanity Fair, organizata dupa gala premiilor Oscar. Jonas a ingenuncheat atunci in fata ei, demonstrandu-i cat de mult o admira, relateaza Us Weekly.

Cei doi au fost apoi invitati de Ralph Lauren sa poarte tinutele sale la Met Gala 2017, dar vedeta indiana a precizat in iulie 2017 ca erau doar prieteni.

Doua nunti in India

Un an mai tarziu, in luna mai, Us Weekly a anuntat ca Jonas si Chopra aveau o relatie. O sursa a declarat atunci ca „se potrivesc si sunt atrasi unul de celalalt”.

Nick a cerut-o in casatorie pe Chopa dupa numai doua luni, chiar de ziua ei. In decembrie 2018, ei au facut doua nunti in India.

Priyanka Chopra vorbeste despre sotul ei, Nick Jonas: 5 citate incredibile despre o iubire pura

In ianuarie anul trecut, starul din „Camp Rock” a vorbit despre povestea lor de dragoste si despre secretul mariajului lor reusit. „A fost ceva instantaneu. Am stiut de cand am fost impreuna ca am o partenera pentru toata viata si o prietena, o persoana cu care as putea trece si prin bune si prin rele, iar asta a fost cheia”, a declarat el pentru Entertainment Tonight.

„Cel mai tare tip”

La randul ei, actrita din „Baywatch” a marturisit cat de mult a ajutat-o Jonas de-a lungul relatiei lor. „Simt cu adevarat ca, fiind cu cineva ca sotul meu acum, am o putere incredibila”, a spus ea pentru podcast-ul „InCharge with DVF” in martie 2020. „E atat de atractiv pentru mine ca el se simte mai puternic cand ma vede pe mine mai puternica. Ii place sa stea intr-o parte a covorului rosu si sa priveasca cum sunt fotografiata. Ii place sa vada ce fac. Se simte foarte mandru”, a adaugat Priyanka.

Vedeta a mai spus pentru Us Weekly, in ianuarie 2020, ca Jonas este „cel mai tare tip”, adaugand: „Doar sa stiu ca-l am langa mine pe sotul meu e cel mai tare bonus.”

Foto: Instagram/Priyanka Chopra