Emilia Clarke a fost criticata pentru ca a aparut fara machiaj pe Instagram

1
De Alice Papuc
14 mart. 2023

Internetul ne demonstreaza inca o data ca nimeni nu este ferit de rautati, nici macar unele dintre cele mai indragite vedete. Ba dimpotriva, acestea sunt tot mai des tinta unor comentarii nesolicitate. Acest lucru se intampla si in cazul “mamei dragonilor”, Emilia Clarke.

Recent, actrita a postat un selfie pe Instagram in care arata cana pe care a primit-o in dar de la mama ei. Pe cana scrie “Te descurci grozav”, iar Emilia Clarke relateaza in descrierea fotografiei: “Am simtit ca este important sa impartasesc aceasta intelepciune”. Cu toate acestea, unii dintre urmaritorii de pe Instagram au fost mai atenti la faptul ca vedeta s-a afisat nemachiata.

Camasa cu funda – 3 tinute chic pentru femeile stilate

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @emilia_clarke

Reactiile primite

Reactiile rautacioase nu au intarziat sa apara. Cu toate acestea, fanii ii iau apararea starului din Game of Thrones: “Singurul lucru pe care l-am observat cand m-am uitat prima data la aceasta fotografie a fost o fata frumoasa care tinea o cana.”

Mai mult decat atat, oamenii ii apreciaza naturalete si isi exprima opinia cu privire la filtrele pe care toata lumea le foloseste pe Instagram: “Toata lumea de pe retelele sociale arata atat de fals (folosind tot felul de filtre. Ei bine, acele filtre ii fac pe oameni nesiguri. De ce sa nu arati cine esti cu adevarat? Cu totii suntem oameni… Da, uneori nu aratam si nu ne simtim cel mai bine. Dar imi place ca Emilia doar posteaza o poza cu adevaratul ei sine… Si da, nu arata intotdeauna in viata reala asa cum o vedem in filme sau pe covorul rosu. Ea nu alearga cu o intreaga echipa de machiaj dupa ea… si nici nu ar trebui sa o faca. Emilia, continua sa postezi astfel de poze. Te descurci grozav :)”, a comentat un fan.

Alti utilizatori au subliniat si faptul ca Emilia Clarke a fost internata de mai multe ori in spital din cauza accidentelor vasculare suferite. Cu toate acestea, Emilia nu se teme sa isi impartaseasca viata exact asa cum este ea. Posteaza fotografii naturale, in ipostaze amuzante si este deschisa cu publicul sau.

Emilia Clarke si-a impartasit parerile despre inaintarea in varsta

Intr-un interviu acordat publicatiei Elle in 2021, Emilia Clarke si-a impartasit opinia despre inaintarea in varsta: “La 34 de ani, sunt mai inteleapta, mai inteligenta, am avut mai multe experiente, am facut toate aceste lucruri si sunt mandra de asta.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Clinique (@clinique)

Mai mult decat atat, vedeta a relatat cum a fost incurajata sa recurga la interventii faciale de anumiti specialisti in domeniu. Cu toate acestea, ea nu se teme nicidecum de riduri sau de linii fine: “Daca chipul meu va reflecta timpul petrecut pe acest pamant, sunt de acord cu acest lucru.”

8 femei din online care ma inspira

Acesta este lucrul pe care te incurajez sa il faci si tu: sa te iubesti pe tine si sa nu incerci sa iti ascunzi naturaletea. Liniile fine si ridurile sunt doar semne ale rasetelor si ale momentelor frumoase pe care le petreci pe acest pamant.

Foto: