10 burlacite celebre care au ales sa fie singure si nu regreta nicio clipa

1
De Cristina Tudor
2 oct. 2022

Iata care dintre femeile foarte populare si frumoase de la Hollywood au decis sa nu se casatoreasca si sunt foarte impacate cu aceasta idee!

In secolul trecut, Coco Chanel si Greta Garbo au decis sa fie singure din diferite motive. Si astazi, multe femei celebre urmeaza exemplele acestor doamne de succes. Kylie Minogue, Charlize Theron si Emilia Clarke nu au fost niciodata casatorite si cu greu se pot imagina in postura de sotie.

Nu va imaginati ca au fost singure toata viata, numai ca nu au vrut sa se aseze la casa lor!

Kylie Minogue, 53 de ani

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kylie Minogue (@kylieminogue)

Kylie Minogue nu crede ca se va casatori, deoarece acesta nu a fost niciodata scopul ei. In 2017, relatia ei cu Joshua Sasse s-a incheiat. Minogue a spus ca logodna a fost un experiment pentru ea, iar casatoria nu a fost ceva ce si-a dorit cu adevarat.

Charlize Theron, 46 de ani

Charlize Theron nu a fost niciodata casatorita si nu o va face. Potrivit ei, casatoria nu a fost niciodata ceva important pentru ea. Theron nu se simte singura, ea le ofera toata dragostea ei celor doi copii adoptati.

Emilia Clarke, 35 de ani

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @emilia_clarke

Emilia Clarke, una dintre cele mai frumoase femei din lume, nu este casatorita. Actrita se gandeste sa renunte la intalnirile cu actori, deoarece relatiile bune intre actorii de succes sunt foarte rare. Clarke are incredere doar in ea acum.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com