12 femei celebre care au ales sa nu se casatoreasca niciodata

1
De Cristina Tudor
29 iun. 2022

In secolul trecut, staruri precum Coco Chanel si Greta Garbo au decis sa ramana singure din diferite motive.

Iar in prezent, unele femei celebre le urmeaza exemplul. Kylie Minogue, Charlize Theron sau Lucy Liu nu au fost casatorite niciodata si nici nu au astfel de planuri.

Descopera 12 femei celebre care nu au fost casatorite niciodata.

Charlize Theron

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Charlize Theron 🔵 (@charlizetheroncom)

Actrita sud-africana nu a fost casatorita niciodata si nici nu isi doreste acest lucru. Ea a declarat in trecut ca pentru ea casatoria nu este importanta. Actrita a dezvaluit ca nu se simte singura si ca le ofera toata iubire ei celor doi copii adoptati ai sai.

Emilia Clarke

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @emilia_clarke

Emilia Clarke, una dintre cele mai frumoase femei din lume, nu este casatorita. Actrita a dezvaluit ca nu mai are de gand sa intre in relatii cu actori si este de parere ca relatiile reusite dintre actori de succes sunt foarte rare.

Kristin Davis

Spre deosebire de personajul sau Charlotte din „Sex and the City”, Kristin Davis nu a fost casatorita niciodata si nici nu si-a dorit vreodata acest lucru. Ea a spus ca nu are timp pentru relatii si isi dedica toata energia pentru cresterea celor doi copii ai sai, ceea ce o face sa se simta implinita.

Kylie Minogue

Cantareata australiana nu a fost casatorita niciodata si a declarat ca acesta nu a fost niciodata scopul ei. In anul 2017 relatia sa cu Joshua Sasse, cu care a fost logodita, s-a incheiat inainte ca cei doi sa ajunga la altar. Kylie Minogue a spus ca logodna a fost mai mult un experiment pentru ea si ca, de fapt, nu si-a dorit sa se casatoreasca.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com