Jason Momoa si Emilia Clarke se intalnesc la reuniunea „Game of Thrones“ si recreeaza o scena din film

1
De Maria Constantin
18 aug. 2021

Cei doi fosti colegi s-au intalnit in weekend si au marcat momentul cu cateva fotografii amuzante.

Intalnire de zile mari intre doi dintre protagonistii serialului „Game of Thrones”: Jason Momoa si Emilia Clarke au avut o minireuniune sambata, cand au sarbatorit cu o luna in avans ziua de nastere a creatorului productiei, David Benioff.

Desi si-a aniversat ziua de nastere in august, Benioff va implini 51 de ani abia pe 25 septembrie, noteaza People.

Mesajul lui Momoa

Cele doua staruri au postat pe conturile lor de Instagram fotografiile pe care le-au facut impreuna cu aceasta ocazie. „Cand soarele si stelele tale rasar in orasul tau si constati ca el inca poate tine o Khaleesi (regina, n.r.)”, a scris actrita in varsta de 34 de ani langa imaginea in care apare in bratele lui Momoa.

„Luna vietii mele, esti minunata, te iubesc pentru totdeauna @emilia_clarke #smilelyeyes”, a scris, la randul sau, actorul in varsta de 42 de ani langa o serie de trei imagini cu fosta lui colega.

Intr-unul dintre instantanee, starul din „Aquaman” poarta pe cap o sapca de marinar, in timp ce actrita sta pe piciorul lui stang.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

In celelalte doua poze Momoa a renuntat la sapca, iar unul dintre cadre este foarte amuzant, acesta tinand-o in bratele lui puternice pe micuta Clarke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @emilia_clarke

„Game of Thrones m-a format ca femeie”

In „Game of Thrones”, realizat timp de opt sezoane intre anii 2011 si 2019, Jason Momoa a interpretat rolul lui Khal Drogo, iar Clarke a jucat-o pe Daenerys Targaryen.

Productia serialului derivat din „Game of Thrones” a inceput: Cine va juca in „House of the Dragon”

Cu putin timp inainte de difuzarea ultimului episod, in mai 2019, actrita a dezvaluit intr-un mesaj emotionant cat de mult a modelat-o personajul ei. „Game of Thrones m-a format ca femeie, ca actrita si ca om”, a scris vedeta langa o serie de imagini postate pe Instagram, adaugand ca si-ar fi dorit ca „dragul” ei tata sa fi putut vedea cat de departe a ajuns.

Clarke a mai scris ca desi acest capitol i-a ocupat aproate toata viata de adult, rolul lui Daenerys a implinit-o. „Am transpirat in valvataia focului dragonului, am pierdut multe lacrimi pentru cei care au parasit repede familia noastra si mi-am stors creierul incercand sa-i fac dreptate lui Khaleesi”, a marturisit ea.

Foto: PR.