Adevaratul motiv pentru care Amber Heard a fost la un pas sa fie eliminata din filmul „Aquaman 2”

1
De Denisa Toma
30 mai 2022

In marturia depusa in procesul de defaimare intentat de Johnny Depp, actrita a declarat ca aparitia sa a fost semnificativ redusa din cauza procesului. Dar este acesta adevaratul motiv?

Pe 7 mai 2022, Amber a depus marturie si a spus ca procesul si imaginea sa publica legata de relatia cu Johnny Depp i-au afectat rolul interpretat in sequel-ul „Aquaman”.

„Mi s-a dat un scenariu si apoi mi-a fost data o noua versiune a scenariului din care fusesera scoase scene de actiune, in care personajul meu si un alt personaj se luptau. Si practic lipsea o parte. Pur si simplu au eliminat o parte din actiune”, a declarat Amber, potrivit stylecaster.com.

Harry Styles e pe drumul vindecarii: „Terapia mi-a salvat viata”

Kathyrn Arnold, analist la Hollywood, a spus ca reputatia lui Amber i-a afectat propriile roluri. „Cei de la Hollywood apreciaza munca ei, dar nu pot lucra cu ea pentru ca de fiecare data cand numele ei este mentionat, reapare negativitatea”, a spus specialista.

De asemenea, Heard a mai spus in marturia depusa ca „s-a luptat foarte mult” sa ramana in „Aquaman” atunci cand producatorii nu au vrut sa o mai includa in film.

Cu toate acestea, James Hamada, presedintele companiei DC Films, care produce filmul, a depus marturie in favoarea lui Depp si a spus ca „lipsa chimiei” cu personajul interpretat de Jason Momoa a fost adevaratul motiv pentru care rolul actritei a fost redus. „Nu aveau, de fapt, prea multa chimie impreuna”, a spus Hamana in timpul procesului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

„Adevarul este ca se intampla adesea in filme ca doi actori principali sa nu aiba acea chimie. Este un fel de magie a filmului, acea abilitate de a pune interpretarile impreuna si a obtine un rezultat bun. Poti fabrica acel tip de chimie”, a declarat el.

Kate Moss a plans „ani la rand” dupa despartirea de Johnny Depp. Adevaratul motiv pentru care relatia lor s-a destramat

Insa actorii si echipa filmului „Aquaman” au sustinut ca Amber sa fie in film, in ciuda a ceea ce se intampla in procesul sau. Jason Momoa, actorul principal din Aquaman si regizorul filmului, James Wan, „au insistat” ca ea sa fie in film. James a confirmat ca a dorit ca ea sa ramana.

Jessica Biel dezvaluie modul „neasteptat si amuzant” in care Justin Timberlake a cerut-o de sotie: „Nu am stiut nimic”

Procesul de defaimare impotriva lui Amber Heard a inceput pe 11 aprilie 2022, la doi ani dupa ce Johnny Depp a dat-o in judecata pe fosta sotie pentru un articol publicat in Washington Post in care aceasta descrie experienta sa ca victima a violentei domestice. Desi ea nu il numeste pe Depp in articol, actorul a sustinut ca acest articol l-a facut sa piarda, printre altele, rolurile din filmele „Piratii din Caraibe” si „Fantastic Beasts”, si a dat-o in judecata pe Amber pentru suma de 50 de milioane de dolari.

Foto: depositphotos.com