Jessica Biel dezvaluie modul „neasteptat si amuzant” in care Justin Timberlake a cerut-o de sotie: „Nu am stiut nimic”

1
De Teodora Tirca
15 mai 2022

Jessica a fost invitata la The Late Night Show, unde a vorbit despre modul… ciudat in care Justin a cerut-o de sotie acum 10 ani.

Jessica Biel isi aminteste un moment cald intr-o zi rece alaturi de sotul ei Justin Timberlake.

Intrebata despre cererea in casatorie a lui Justin Timberlake din 2011, actrita din Candy, in varsta de 40 de ani, a spus ca momentul „a fost atat de dragut si de neasteptat”, deoarece „habar nu avea ca va veni”.

„Am fost in Montana pe o proprietate pe care o detineam la acea vreme. Am facut snowboard toata ziua. Era in mijlocul iernii. Zapada pana la talie. Eram in tinute de snowboard din cap pana in picioare — caciula, manusi, totul”, a spus Biel.

„Si, dintr-odata, el se pune in genunchi si se scufunda in zapada”, a adaugat ea razand. „Si apoi se uita la mine si ridica inelul. Nu mi-a venit sa cred, a fost atat de dragut, surprinzator si amuzant…”.

„Foarte indraznet! Sa mergi la snowboarding cu un inel cu diamant in buzunar…”, a glumit gazda James Corden. „Nu este o decizie pe care eu as lua-o. Poate sa se termine foarte prost. Pentru prima data, ma indoiesc de judecata lui Justin”, a continuat gazda emisiunii The Late Night Show.

Biel si Timberlake, in varsta de 41 de ani, sunt impreuna de 15 ani, de cand dragostea lor a inceput in ianuarie 2007. Perechea s-a casatorit in octombrie 2012 si i-a intampinat pe cei doi fii: Silas, in varsta de 7 ani, si Phineas, in varsta de 21 de luni.

Mai tarziu in acest an, cuplul va sarbatori 10 ani de casatorie. In aprilie, Biel a declarat pentru Access Hollywood ca ultimul deceniu de casatorie a fost o cursa cu multe suisuri si coborasuri.

„Uneori simt ca 10 ani au trecut cat ai clipi, iar alteori simt ca „Doamne, 10 ani, asta inseamna o parte substantiala din viata cuiva”, a spus actrita, adaugand ca se simte „foarte mandra de asta”.

„Am avut suisuri si coborasuri ca toata lumea si sunt foarte mandra de asta. Sunt inca cea mai fericita si imi iubesc viata”, a adaugat Biel.

Biel a mai spus saptamana trecuta la The Ellen DeGeneres Show ca Timberlake a surprins-o cu „o petrecere uimitoare, uimitoare” pentru recenta ei aniversare de 40 de ani – si-a chemat si trupa pentru a-i canta impreuna.

„Uite, e clar, eu sunt fanul lui numarul 1”, i-a spus Biel lui Ellen DeGeneres. „Si oricum, pe cine as vrea sa vad de ziua mea? Pe el si trupa lui, evident. E persoana mea preferata”. Biel a spus ca Justin i-a cantat multe cover-uri, inclusiv Radiohead si Donny Hathaway. „Vocea lui suna incredibil pe piesele de la Radiohead”, a continuat vedeta.

Foto: depositphotos.com