Perez Hilton, bloggerul de barfe despre celebritati: „Stiu ca i-am facut viata un Iad lui Britney Spears”

1
De Maria Constantin
18 feb. 2021

Bloggerul american isi cere scuze pentru tratamentul la care a supus-o in trecut pe Britney Spears.

Patrunzator si emotionant, documentarul „Framing Britney Spears” continua sa provoace reactii pe retelele de socializare. Printre cei acuzati ca au contribuit la prabusirea cantaretei atunci cand trecea prin cele mai dificile momente din viata ei se numara si Perez Hilton, scrie New York Post.

Bloggerul in varsta de 42 de ani, al carui nume real este Mario Armando Lavandeira Jr., recunoaste acum ca a gresit. „Regret multe sau cele mai multe dintre lucrurile pe care le-am spus despre Britney. Din fericire, speram, multi dintre noi imbatranesc si devin mai intelepti”, a declarat el luni pentru emisiunea „Good Morning Britain”.

Oportunism si ipocrizie

Hilton a devenit tinta mai multor atacuri pe Twitter dupa ce documentarul arata ca el a numit-o pe Spears „o mama nepotrivita”, in urma incidentului din 2007, cand vedeta a lovit cu umbrela masina unui paparazzi. El mai are la activ un gest discutabil – in 2008, cand a murit actorul Heath Ledger, bloggerul a prezentat pe site-ul sau un tricou cu mesajul „De ce n-ai putut sa fii Britney?”.

Faptul ca Perez isi pune acum cenusa in cap nu i-a convins pe toti cei care i-au luat partea cantaretei. „Sa comenteze Perez Hilton despre situatia lui Britney este total nepotrivit, cand el a condus linsajul”, a scris cineva pe Twitter.

„Cand o vom elibera pe Britney, o sa-l inchidem pe Perez Hilton”, a scris altcineva.

Altii il acuza pe Hilton de oportunism, fiindca a cerut scuze abia dupa ce atitudinea lui a fost pusa sub lupa. „Nu e in regula ca toata lumea sa-i ceara scuze lui @britneyspears acum, dupa ce a aparut acest documentar. Asta e problema! Imi pare tare rau pentru ca ea are de-a face cu atata ura. @PerezHilton a fost unul dintre cei mai rai!”, a comentat alt utilizator pe Twitter.

Tratament diferit pentru Kanye West

Ulterior, in interviul din cadrul emisiunii, Hilton i-a luat apararea jurnalistei Diane Sawyer in privinta unui interviu din 2003 in care o chestiona pe Spears pe tema despartirii de Justin Timberlake.

„Cineva a adus vorba despre Diane Sawyer in acest documentar, o jurnalista respectata, o femeie buna, dar multi o prezinta ca pe un personaj negativ”, a spus Hilton. „Cred ca multi fani si alti oameni vor sa blameze pe cineva, dar nu e atat de usor. Exista probleme mentale reale cu care se confrunta Britney Spears”, a adaugat el.

Justin Timberlake si-a cerut scuze public pentru felul in care s-a comportat cu Britney Spears si Janet Jackson

Bloggerul a adaugat ca valul de critici la adresa lui este o dovada de ipocrizie, tinand cont de reactia de compasiune mult mai redusa in favoarea lui Kanye West, care a suferit recent o cadere psihica.

Scuzele lui Justin Timberlake

Perez Hilton se alatura unei liste lungi de vedete care i-au cerut scuze „Printesei muzicii pop” dupa declansarea miscarii #FreeBritney pe retelele de socializare, scrie New York Post. Recent, Justin Timberlake si-a prezentat public scuzele pentru „ignoranta” lui fata de tratamentul media la care a fost supusa Spears dupa despartirea lor, in 2002. Clipul sau, „Cry Me A River”, a contribuit la crearea unei povesti potrivit careia Britney l-a inselat si i-a frant inima.

Foto: PR.