Ce spune Justin Timberlake despre scandalul infidelitatii sale

1
De Cristina Tudor
30 nov. 2019

Cadrele in care se tine de mana cu partenera lui de film, Alisha Wainwright, i-au pus pe jar pe fanii starului. Ce are de spus Justin?

Joia trecuta, Timberlkae a iesit la un bar din New Orleans pentru a se relaxa dupa filmari chiar alaturi de actrita care o joaca in film pe iubita lui. Dupa cateva pahare care l-au ametit, Justin s-a relaxat intr-atat incat n-a fost deloc deranjat cand Alisha si-a odihnit mana pe piciorul lui…

Iar din vorba-n vorba, cei doi au ajuns sa se tina de mana pe sub masa. Si pentru ca tabloul sa fie complet, scena a fost fotografiata si a facut inconjurul lumii.

Este, asadar, mai mult intre starul de 38 de ani si actrita de 30 de ani? Ar trebui sa-si faca griji sotia lui Justin, Jessica Biel? Apropiatii spun ca Timberlake se simte vinovat pentru scena surprinsa si spera ca se va recompensa fata de sotia sa. El a recunoscut in fata lor ca se imbatase si ca s-a lasat dus de val. Iar Jessica, de partea cealalta, incearca sa para relaxata si sa glumeasca pe seama pozelor.

Citeste continuarea pe okmagazine.ro.

Foto: Getty Images.