Ce crede Jessica Biel despre presupusa infidelitate a lui Justin Timberlake – Il va ierta?

1
De Maria Constantin
11 dec. 2019

Aparitia imaginilor in care Justin Timberlake flirta cu o colega nu i-a distrus casnicia starului: sotia lui crede in el.

Scenele din balcon, cand Justin Timberlake a fost surprins in ipostaze tandre cu o colega atragatoare, Alisha Wainwright, au fost foarte riscante pentru mariajul starului.

Din fericire, dupa ce el si-a turnat cenunsa in cap si a marturisit ca s-a purtat prosteste, dand vina si pe faptul ca bause cam mult, sotia l-a iertat. Jessica Biel l-a crezut pe cuvant si considera ca el nu a inselat-o, scrie InStyle.

O relatie la care „se lucreaza”

O sursa apropiata actritei in varsta de 37 de ani a declarat pentru People ca in acest moment cuplul „lucreaza la asta”: „A contat faptul ca el i-a cerut scuze public, dar evident ca cel mai mult conteaza ceea ce face el in privat si din fericire acest comportament a fost doar din cauza unei nopti de baut.”

Luna trecuta, starul in varsta de 38 de ani a fost fotografiat in timp ce o tinea de mana pe Alisha Wainwright (30 de ani), cu care filmeaza pentru productia „Palmer”, la o petrecere a echipei, in New Orleans. Colega lui Justin a negat imediat ca intre ei ar fi fost ceva, dar Timberlake si-a prezentat pozitia abia miercuri seara. Intr-o postare pe Instagram, cantaretul si-a cerut scuze pentru comportamentul sau, pe care l-a pus pe seama unei „lipse de judecata”.

 

View this post on Instagram

 

Last night at @louisvuitton. Human anklet not included. Congrats on the collection @nicolasghesquiere!

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Prea mult alcool si o fire deschisa, o combinatie periculoasa

Potrivit altei surse citata de People, Jessica Biel crede ca, in afara de acea atingere a mainilor, n-a fost nimic mai mult intre Justin si Alisha si ca episodul a fost provocat de bautura si de firea extrovertita a sotului ei. „E clar ca a baut prea mult de data asta, dar Jessica crede ca nu a inselat-o. Va ramane cu el”, a spus persoana mentionata.

Ce spune Justin Timberlake despre scandalul infidelitatii sale

Justin si Jessica sunt impreuna din 2007 si au avut o relatie sinuoasa inainte de a se casatori, in 2012. Cei doi au un baietel, Silas, in varsta de patru ani, pe care starul l-a amintit in postarea de pe Instagram prin care a cerut scuze pentru comportamentul sau. „Acesta nu este un exemplu pe care sa i-l dau fiului meu. Ii cer scuze minunatei mele sotii si familii pentru ca le-am pus intr-o situatie atat de jenanta si vreau sa ma concentrez pe a fi cel mai bun sot si tata”, a scris el.

Foto: Getty Images.