Winona Ryder spune ca a suferit mult dupa despartirea de Johnny Depp, dar Michelle Pfeiffer a ajutat-o: „Imi era foarte greu sa am grija de mine”

1
De Cristina Tudor
3 iul. 2022

Winona Ryder a dezvaluit ca a trecut printr-o perioada foarte dificila dupa despartirea de Johnny Depp, din anul 1993.

Actrita in varsta de 50 de ani a marturisit ca Michelle Pfeiffer a fost cea care a ajutat-o sa depaseasca acea etapa din viata ei.

Vedeta a acordat un interviu pentru numarul din luna iulie al revistei Harper’s Bazaar si a facut unele destainuiri despre despartirea de faimosul actor.

Ea a spus ca starea ei la acea vreme era asemanatoare cu cea a personajului Susanna Kaysen, pe care l-a interpretat in filmul „Girl Interrupted”, care a petrecut 18 luni intr-un spital de psihiatrie dupa ce a incercat sa se sinucida.

„A fost ‘Girl, Interrupted’ in viata reala pentru mine. Imi amintesc ca jucam un personaj care era torturat intr-o inchisoare din Chile (n.r. in drama „The House of Spirits” din anul 1994)”.

„Ma uitam la aceste vanatai si taieturi false de pe fata mea [de la filmari] si ma chinuiam sa ma vad pe mine ca pe acea fata. ‘Ai trata aceasta fata asa cum te tratezi pe tine?’ Imi amintesc ca ma uitam la mine si imi spuneam ‘Acelasi lucru mi-l fac eu mie, dar in interior’. Pentru ca nu aveam grija de mine”, a declarat actrita.

Ea a dezvaluit ca Michelle Pfeiffer, colega sa de platou din filmul „Age of Innocence”, a asigurat-o ca perioada dificila va trece.

„Nu am vorbit niciodata despre asta. Este o parte din mine care este ascunsa. Am un fel de loc in inima pentru acele zile. Dar pentru cineva mai tanar, care a crescut cu social media, este dificil de descris”, a adaugat starul.

Winona a vorbit si despre cultura „cruda” a tabloidelor de la inceputul anilor 2000 si spune ca a simtit ca „o parte din viata mea se incheiase”.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com