Keanu Reeves spune ca este „casatorit in fata lui Dumnezeu” cu Winona Ryder, dupa ce un preot roman i-a cununat in filmul „Dracula” din 1992

1
De Teodora Tirca
25 nov. 2021

Keanu Reeves a declarat ca este cununat religios cu Winona Ryder, colega sa de platou din filmul „Bram Stoker’s Dracula”, lansat in anul 1992, pentru ca nunta a fost oficiata de preoti adevarati.

Keanu, in varsta de 57 de ani, si Winona, de 50 de ani, au format un cuplu in filmul din 1992 al lui Francis Ford Coppola.

25 de ani mai tarziu, cand s-au reintalnit pentru productia „Destination Wedding”, cei doi actori s-au intrebat daca nu cumva sunt cununati si in realitate.

„Chiar ne-am casatorit in ‘Dracula’. Nu, serios, cred ca ne-am casatorit in viata reala. In acea scena, Francis (n.red. regizorul Francis Ford Coppola) a folosit un preot roman adevarat. Am filmat scena si preotul a facut intreaga ceremonie. Prin urmare, cred ca suntem casatoriti”, a declarat Winona intr-un interviu din anul 2018.

Si Keanu crede acelasi lucru. Actorul a declarat intr-un interviu pentru Esquire ca el si Winona sunt „casatoriti in fata lui Dumnezeu”.

„Am facut o filmare intreaga cu o ceremonie de nunta cu preoti reali. Winona spune ca suntem casatoriti. Si Coppola spune ca suntem. Prin urmare, cred ca suntem casatoriti in fata lui Dumnezeu”, a declarat starul din „Matrix”.

Keanu Reeves este cunoscut nu doar pentru rolurile sale de succes, dar si pentru reputatia de „baiatul bun” de la Hollywood, datorita numeroaselor sale gesturi de amabilitate si generozitate fata de cei din jur.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: PR.