Keanu Reeves dezvaluie in sfarsit ce se afla in spatele meme-ului trist cu el, care a devenit viral

1
De Maria Constantin
17 dec. 2021

Fotografia in care starul arata deprimat s-a raspandit in 2010 in intreaga lume, starnind ingrijorarea fanilor. Keanu a explicat ce problema avea atunci.

Keanu Reeves a dezvaluit povestea din spatele celebrei imagini care s-a viralizat in urma cu 11 ani. Starul din „Matrix” a vorbit despre aceasta fotografie in episodul de luni al show-ului „The Late Show”, cand gazda Stephen Colbert a comparat-o cu o ilustratie dintr-o carte de benzi desenate creata chiar de Reeves si intitulata „BRZRKR”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de People Magazine (@people)

Multa lume isi aminteste de instantaneul care a devenit viral in urma cu 11 ani, in care actorul acum in varsta de 57 de ani statea pe o banca si manca in timp ce avea privirea in pamant, scrie People.

Keanu nu era trist. Ii era foame

„Doar mancam un sandvis, omule”, a exclamat el cand imaginea a aparut pe ecran.

„Deci, de fapt, nu esti trist in ‘Sad Keanu’ (cum a fost denumita fotografia, n.r.)?”, l-a intrebat Colbert.

„Ma gandeam. Aveam niste chestii de facut. Mi-era foame”, a raspuns starul.

Cel mai romantic gest pe care Keanu Reeves l-a facut pentru Sandra Bullock

Reeves a explicat ca artistul care a ilustrat cartea „BRZRKR” a facut desenul fara stiinta sa. Personajul desenat sta pe o banca in ploaie, cu capul in jos, iar actorul crede ca Garney a creat desenul inspirat de acea imagine.

„Nu stiam ca o sa faca asa ceva. Dar asta a facut. Cred ca e ceva tare”, a spus Keanu. „Asta inseamna arta vie”, a adaugat el.

Starul nu stie de ce e atat de viral

De-a lungul anilor, Reeves a devenit protagonistul multor fotografii virale, dar a marturisit ca nu intelege de ce. Intrebat de ce i se intampla mereu asta, el a raspuns: „Habar n-am, domnule… Serios.”

In martie, Variety a scris ca Reeves este pregatit sa joace intr-un film de actiune si intr-o serie de animatie inspirate de cartea „BRZRKR”.

Pana atunci, Keanu Reeves va putea fi vazut din nou in rolul emblematicului Neo in mult-asteptatul „Matrix 4”, care va fi lansat pe 22 decembrie in cinematografe si pe HBO Max.

Foto: PR.