Keanu Reeves si Alexandra Grant, iubire la Berlin: Relatia celor doi e si mai puternica

1
De Maria Constantin
21 oct. 2020

Keanu Reeves si iubita lui, Alexandra Grant, au fost fotografiati in timp ce se sarutau pe strada, la Berlin, unde au loc filmarile productiei „Matrix 4“.

Relatia dintre Keanu Reeves si Alexandra Grant este in continuare foarte solida. Cei doi sunt la Berlin, unde actorul canadian in varsta de 56 de ani continua filmarile la „Matrix 4”. El a sarutat-o pe Grant (47 de ani) in fata unui hotel din metropola germana.

Imbracat cu jeansi, o jacheta neagra si cu o geanta bej pe umar in timp ce intr-o mana tinea o sacosa rosie, Keanu s-a aplecat la fereastra masinii pe care o conducea Alexandra, sarutand-o, relateaza People.

View this post on Instagram

Keanu Reeves Gives Alexandra Grant A Goodbye Kiss As He Returns To The Set Of The Matrix 4 Keanu Reeves and Alexandra Grant officiated their relationship last November and are going strong since then. Keanu Reeves and Alexandra Grant became the topic of discussion when they were seen enjoying a dinner date in Berlin on July 4, just after Keanu’s film came back on track. Head on to leftoye.com to know more . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #keanureeves #alexandragrant #keanureevesalexandragrant #keanureevesfan #keanureevesfans #keanureevesfandom #alexandragrantkeanureeves #keanureevesedit #keanureeveslife #keanureevesforever #keanureevesmovies #keanureevesmovie #keanureevesedits #matrix4 #leftoye #oursyourseveryones

A post shared by LEFToye (@leftoye) on

Cei doi au sosit la Berlin in aceasta vara, cand filmarile pentru „Matrix 4” au fost reluate. Dupa ce etapa de lucru din San Francisco, California a fost incheiata, productia a fost oprita in luna martie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Casatoria, un subiect sensibil

In luna iulie, cuplul a fost vazut de mai multe ori luand masa in compania unora dintre colegii actorului, printre care si actrita Carrie-Anne Moss.

Reeves si Grant si-au facut publica relatia in luna noiembrie anul trecut, cand s-au tinut de mana pe covorul rosu, la un eveniment din Los Angeles. Cei doi erau impreuna de mai multi ani, dar au pastrat secreta relatia.

Dupa ce toata lumea a aflat ca ei formeaza un cuplu, Alexandra, de profesie artist plastic, a declarat ca a fost bombardata cu mesaje din partea prietenilor si cunostintelor sale: „Cred ca fiecare persoana pe care o stiu m-a sunat in prima saptamana din noiembrie, ceea ce e fascinant”, a declarat ea in martie pentru Vogue.

Keanu Reeves are o iubita si toata lumea se bucura pentru el

Intrebata daca s-a gandit la casatorie, iubita lui Keanu Reeves a fost evaziva: „Dupa un pahar de vin mi-ar placea sa-ti spun”, a glumit ea. „Dragostea la orice nivel este foarte importanta pentru identitatea mea. Nu cred ca izolarea este cheia. Exista o perioada de izolare pe care mi-o iau ca pictorita, dar apreciez profund experienta unei relatii”, a adaugat ea.

Neo se intoarce

In iunie, Keanu Reeves a explicat de ce a decis sa reia rolul cult al lui Neo in „Matrix 4”, evidentiind povestea „minunata” a noului film. Starul a interpretat prima oara acest personaj in 1999. „Lana Wachowski a scris un scenariu frumos si o poveste minunata cu care rezonez. E singurul motiv pentru care fac asta. Este minunat sa lucrez cu ea din nou. A fost ceva foarte special si cred ca povestea are lucruri interesante de spus si din care putem invata ceva”, a declarat el pentru Empire.

Lansarea „Matrix 4” in cinematografe este prevazuta pentru 22 decembrie 2021.

Foto: Getty Images.