Keanu Reeves are o iubita si toata lumea se bucura pentru el

1
De Maria Constantin
7 nov. 2019

Aparitia lui Keanu Reaves pe covorul rosu alaturi de iubita lui, Alexandra Grant, i-a incantat pe admiratori. Acestia au postat pe retelele de socializare mesaje in care isi exprima bucuria.

Admirat pentru talentul, frumusetea si modestia lui, Keanu Reeves este unul dintre cei mai iubiti barbati de la Hollywood. Starul din „John Wick” si-a obisnuit fanii cu singuratatea lui, iar rarele ocazii in care era observat intr-o companie feminina dadea sperante ca ar putea fi vorba despre o relatie.

View this post on Instagram

История любви Киану Ривза и Александры Грант в фотографиях. 💞 Слухи о романе Киану Ривза с художницей Александрой Грант начали ходить еще в мае этого года. На днях всех поклонников Киану Ривза удивила и порадовала новость о том, что у него появилась девушка – художница Александра Грант. Пара появилась вместе на LACMA Gala в Лос-Анджелесе. Оказывается, это далеко не первый совместный выход Киану и Александры: их видели вместе еще в мае этого года и потом еще несколько раз во время свиданий и на светских мероприятиях. Счастья тебе, любимец всех зрителей и просто хороший парень – Киану Ривз. 🙏 #keanureeves

A post shared by TOP. (@cam_mood) on

Pana acum, niciuna dintre aceste episoade nu a confirmat ca Reeves este indragostit. Dar sambata toata lumea a putut vedea cat se poate de clar ca el iubeste din nou, dupa foarte mult timp, iar vestea i-a incantat pe fanii sai.

Keanu a venit la gala LACMA Art + Film, de la Los Angeles, tinandu-si de mana iubita, artista Alexandra Grant. In varsta de 46 de ani, aceasta este o reputata artista. Ea a realizat ilustratiile pentru cele doua volume de poezie pe care actorul le-a scris, „Ode to Happiness” (2011) si „Shadows” (2016). In 2017, Reeves si Grant si-au unit fortele din nou pentru a fonda editura X Artists’ Books.

5 lectii de viata pe care le poti invata de la Keanu Reeves

Cei doi aratau foarte bine pe covorul rosu, zambindu-si si tinandu-se de mana. Aparitia lor, una dintre foarte rarele ocazii in care Reeves si-a aratat public afectiunea, a declansat un val de sustinere pentru actorul in varsta de 55 de ani.


Desi popularitatea actorului pe internet a fost alimentata mereu de teoriile despre singuratatea sa, fanii cred ca aceasta relatie va rezista, relateaza Time.

Multi dintre cei care si-au exprimat bucuria pe retelele de socializare s-au declarat incantati pentru ca, spre deosebire de multi barbati celebri, Reeves a ales o femeie cu o varsta apropiata de a lui.


Altii considera ca, de fapt, varsta nu conteaza si cel mai important lucru este ca el iubeste din nou.


De asemenea, multi dintre admiratorii lui Keanu Reeves au scris ca sunt fericiti pentru fericirea lui.


Reactia de bucurie pe care actorul a produs-o arata ca, desi nu mai este un barbat singur, Keanu Reeves ramane unul dintre cei mai indragiti actori pe internet, noteaza Time.

Foto: Getty Images.