Keanu Reeves a donat 70% din veniturile sale obtinute dupa primul film „Matrix” pentru cercetarile asupra leucemiei

1
De Cristina Tudor
5 ian. 2022

Keanu Reeves a donat 70% din veniturile obtinute pentru primul film „Matrix” unor organizatii care fac cercetari asupra leucemiei, dupa ce sora sa mai mica s-a luptat cu boala timp de zece ani.

Actorul in varsta de 57 de ani a fost platit cu zece milioane de dolari pentru rolul din „Matrix” si a primit inca 35 de milioane de dolari dupa ce filmul a devenit un succes la box office.

Potrivit Lad Bible, citat de Page Six, Keanu a donat 70% din veniturile obtinute in urma primului film „Matrix”, lansat in 1999, unor organizatii care fac cercetari asupra leucemiei. Suma donata a fost de 31,5 milioane de dolari.

Kim, sora mai mica a lui Keanu, se confrunta la acea vreme de opt ani cu leucemia, fiind diagnosticata in 1991. In 2001 boala ei a intrat in remisie si in prezent Kim este sanatoasa.

Keanu a fost cel care a ingrijit-o pe Kim in perioada in care aceasta a fost bolnava. Starul din „Speed” si-a vandut locuinta pentru a se muta mai aproape de sora lui si a cheltuit cinci milioane de dolari pentru diferite forme de terapie si tratament pentru a o ajuta pe Kim sa se insanatoseasca.

„Ea a fost intotdeauna alaturi de mine. Si eu voi fi intotdeauna alaturi de ea”, a spus Reeves despre sora lui mai mica, acum in varsta de 55 de ani.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: PR.