Jason Momoa si Lisa Bonet s-au despartit dupa aproape doua decenii impreuna: „Ne eliberam unul pe celalalt”

1
De Maria Constantin
15 ian. 2022

Cuplul si-a anuntat despartirea dupa o relatie de aproape doua decenii.

2022 a inceput cu o veste proasta: Jason Momoa si Lisa Bonet, care formau unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Holywood, au anuntat ca s-au despartit.

Actorul in varsta de 42 de ani a dezvaluit miercuri ca el si sotia sa vor divorta. Desi erau casatoriti de numai cinci ani, Momoa si Bonet aveau o relatie de 16 ani.

Iubirea merge mai departe

Cei doi au transmis un comunicat in care arata ca au decis sa se desparta dupa ce au simtit „presiunea si schimbarile din aceste vremuri transformatoare”. „O revolutie se intinde si familiile noastre nu fac exceptie… simtind si dezvoltandu-se din faliile care se isca. Asa ca impartasim vestea noastra de familie ca avem drumuri diferite in casnicie”, au scris ei.

„Va impartasim acest lucru nu pentru ca am crede ca ar fi o stire de interes, ci pentru ca asa am vorbit mereu despre vietile noastre, cu demnitate si onestitate. Iubirea dintre noi merge mai departe, evoluand in moduri care ne dorim sa fie cunoscute si trainice. Ne eliberam unul pe celalalt pentru a fi ceea ce invatam sa devenim…”, se arata in comunicat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jason Momoa (@prideofgypsies)

Cuplul si-a exprimat, totodata, devotamentul neconditionat pentru copii. „Sa ne invatam copiii ceea ce este posibil. Sa traim in rugaciune. Fie ca dragostea sa invinga. J & L.”, se arata in incheierea mesajului.

O poveste frumoasa care a inceput intr-un club de jazz

Jason Momoa si Lisa Bonet s-au cunoscut in 2005, prin intermediul unor prieteni, intr-un club de jazz. „S-a nimerit sa fim in locul potrivit la momentul potrivit”, i-a spus starul din „Aquaman” lui James Corden, in 2017.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jason Momoa (@prideofgypsies)

„Chiar mi-am vopsit parul pentru ea. Eu aveam suvite, ea avea suvite, m-am intors efectiv si am vazut-o, iar ea a zis: ‘Eu sunt Lisa'”, a povestit Momoa. „M-am intors spre prietenii mei si m-am facut ca tip. Aveam artificii pe dinauntru, omule. Am convins-o sa ma duca la ea acasa, fiindca eu stateam intr-un hotel”, a continuat el.

Jason Momoa, pe marginea prapastiei dupa rolul din „Game of Thrones“: Nu-si gasea de lucru si era plin de datorii

Momoa a mai povestit ca au impartit un meniu la Cafe 101 in acea seara. De atunci, relatia lor a inceput sa se dezvolte, scrie People.

„Ea a fost mereu o regina”

Actorul a declarat anterior ca dragostea lui pentru Bonet a inceput inainte de a o intalni. El a marturisit ca s-a indragostit de cea care avea sa-i devina sotie cand avea opt ani si a vazut-o la televizor. „Parca ziceam ‘Mami, vreau asta'”, i-a spus el lui Corden acum cinci ani. „Parca spuneam ‘O sa te urmaresc pentru tot restul vietii si o sa cuceresc’. Sunt un stalker”, a glumit el.

„Nu i-am spus asta pana cand am facut doi copii, altfel as fi fost infiorator si ciudat. Dar da, intotdeauna mi-am dorit sa o intalnesc. Ea a fost mereu o regina”, a adaugat starul.

Momoa si Bonet au doi copii: o fiica in varsta de 14 ani, Lola, si un baiat de 13 ani, Nakoa-Wolf. Momoa a devenit si tatal vitreg al fiicei lui Bonet, actrita Zoë Kravitz, din prima ei casatorie cu rockerul Lenny Kravitz.

Dupa 12 ani impreuna, Jason si Lisa s-au casatorit in octombrie 2017. Actorul a incercat sa pastreze secretul asupra nuntii, insa informatia a fost divulgata. „Credeam ca poate ramane asa, dar un nemernic a divulgat-o si o sa-l gasesc”, a declarat el in noiembrie 2017 pentru Entertainment Tonight.

„Stiti ce, am fost casatorit 12 ani cu sotia mea. E doar o reuniune pentru familiile noastre si o aniversare a iubirii noastre”, a mai spus el.

Foto: Instagram/Jason Momoa