Jason Momoa, pe marginea prapastiei dupa rolul din „Game of Thrones“: Nu-si gasea de lucru si era plin de datorii

1
De Maria Constantin
14 nov. 2020

Actorul a trecut printr-o perioada dificila dupa ce a jucat in primul sezon al serialului.

Desi l-a facut cunoscut in toata lumea si i-a deschis portile spre cariera reusita de care se bucura acum, rolul din „Game of Thrones” nu i-a adus imediat lui Jason Momoa succesul scontat.

Intr-un interviu publicat miercuri de InStyle, actorul in varsta de 41 de ani a dezvaluit ca a avut probleme financiare foarte mari dupa ce rolul sau din „Game of Thrones” s-a incheiat. Momoa a dezvaluit ca acumulase datorii mari si nu mai putea plati facturile casei din Los Angeles in care traia cu sotia lui, Lisa Bonet, si cei doi copii, Lola Iolani, acum in varsta de 13 ani, si Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha, in varsta de 11 ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jason Momoa (@prideofgypsies)

In timp ce colegii lui din distributia serialului difuzat de HBO culegeau laurii succesului, Momoa a ramas somer – personajul sau, Khal Drogo, sotul eroinei interpretate de Emilia Clarke, Daenerys Targaryen, a fost ucis la finalul primului sezon, difuzat in 2011.

„Faceam foamea dupa ‘Game of Thrones'”

„Adevarul e ca faceam foamea dupa ‘Game of Thrones’. Nu gaseam de lucru. Este foarte greu cand ai copii si esti plin de datorii”, a dezvaluit actorul.

In mai 2019, Momoa a povestit ca nu avea bani ca sa plece acasa in timpul unei pauze de filmari la „Game of Thrones”, asa ca el si un prieten au inchiriat o dubita, la Belfast, si au pornit la plimbare prin Irlanda, „in cautarea celei mai bune halbe de bere Guinness”.

Jason Momoa a iesit din stransoarea financiara dupa cativa ani, cand a primit rolul lui Aquaman in „Batman v Superman: Dawn of Justice”, relateaza People. Starul a fost distribuit apoi in „Justice League” (2017) si „Aquaman” (2018), asigurand si vocea supereroului sau in productia „The Lego Movie 2: The Second Part” din 2019.

Momoa va putea fi vazut din nou pe ecrane in filmul SF „Dune”, al carui trailer a fost lansat in vara. „Spune ‘Josh Brolin, Jason Momoa, Javier Bardem’ si eu ma gandeam ‘O, Doamne. Nu pot sa cred ca numele meu este alaturi de acestea'”, a marturisit actorul. „Ma simt ca un copil, e ciudat”, a adaugat el.

„Toti avem o parte feminina si una masculina in noi”

In interviul mentionat, Momoa a vorbit si despre rolul sau de parinte. „Nu stiam ce inseamna sa fii tata. Si nu vreau sa-i spun fiului meu ‘fiindca asa zic eu’. Vreau sa am o legatura cu el, sa fie vulnerabil si deschis”, a spus despre fiul sau starul care a crescut fara tata.

Motivul pentru care Emilia Clarke a fost hartuita cand era eleva

Actorul a explicat si de ce considera ca este important sa-ti arati vulnerabilitatea: „Sunt un luptator si o sa supravietuiesc. Dar sunt si primul care spune: ‘Am multe probleme si vreau sa pot sa le indrept’.”

„Toti avem o parte feminina si una masculina in noi si trebuie sa le imbratisam pe amandoua”, a adaugat Momoa.

Foto: PR