Motivul pentru care Emilia Clarke a fost hartuita cand era eleva

1
De Maria Constantin
2 dec. 2019

In copilarie, actrita a fost ironizata de colegii de clasa dintr-un motiv pueril. Ea a marturisit ca sprijinul mamei a contat enorm.

A devenit celebra in postura de Mama Dragonilor, in „Game of Thrones“. Fanii din toata lumea o adora nu doar pentru talentul ei, ci si pentru simtul umorului si sinceritatea din interviurile pe care le acorda. Insa inainte de a ajunge vedeta, actrita a cunoscut abuzul si stie cat de profund a afectat-o aceasta experienta nefasta.

Clarke s-a nascut la Londra, in 1986. Tatal ei a lucrat ca inginer de sunet la teatru, iar mama era vicepresedintele unei firme de consultanta. Emilia a fost atrasa de arte inca de la trei ani, cand a asistat cu mama sa la productia unei piese de teatru, musicalul „Show Boat”. De atunci, ea a ramas cu pasiunea pentru actorie si si-a dorit cu ardoare sa patrunda in aceasta lume.

De ce a fost abuzata in timpul scolii

Desi astazi este una dintre cele mai frumoase femei din lume, nu a fost mereu „regina balului”, noteaza Showbiz Cheat Sheet. In timpul scolii, era deseori ironizata pentru ca avea sprancenele mai pronuntate. Era atat de suparata, incat s-ar fi simtit usurata sa le jumuleasca, numai sa scape de batjocura colegelor care radeau de ea.

Vedeta a marturisit ca ii este recunoscatoare mamei sale pentru sprijinul pe care i l-a oferit atunci. Sprancenele Emiliei au devenit acum un element important din sarmul ei.

Drumul spre succes porneste de jos

Clarke a descoperit ca drumul spre succes nu este usor in lumea filmului. Ea a urmat cursurile scolii de actorie de la Londra, pe care a absolvit-o in 2009. Apoi a lucrat in cateva teatre si a prins un rol minor intr-un serial de televiziune, „Triassic Attack”. A mai jucat si intr-o soap opera, „Doctors”.

Emilia Clarke nu e fericita de modul cum se termina Game of Thrones

Actrita a dat lovitura in 2010, cand a fost distribuita in rolul eroinei din „Game of Thrones”, Daenerys Targaryen. In urmatorii noua ani in care a lucrat pentru serialul produs de HBO, ea a devenit intruchiparea perfecta a acestui personaj, dar s-a implicat si in alte proiecte sonore, printre care „Solo: A Star Wars Story”, „Terminator Genisys”, „Me Before You” si „Spike Island”.

Noi provocari dupa „Game of Thrones“

Anul acesta, dupa difuzarea utilmului episod din „Game of Thrones”, actrita in varsta de 33 de ani s-a orientat spre noi provocari profesionale. Cel mai nou film al ei, „Last Christmas”, este o comedie romantica care ne-o prezinta intr-o lumina mai calda decat am vazut-o in „Urzeala Tronurilor”, adaugandu-i o tematica noua in portofoliul rolurilor jucate.


Clarke va putea fi vazuta si in „Let Me Count the Ways”, in care o va portretiza pe poeta Elizabeth Barrett.

Foto: Getty Images.