Emilia Clarke nu e fericita de modul cum se termina Game of Thrones

emilia clarke
1
De Roxana Dobrita
12 mart. 2019

Dupa ce a citit scenariul, s-a plimbat ore intregi fara nicio directie, nestiind cum sa reactioneze.

De parca fanii celebrului serial Game of Thrones n-ar fi deja suficient de curiosi de modul cum se termina sezonul al optulea – si ultimul – al francizei, acum Emilia Clarke, care o interpreteaza pe Daenerys Targaryen, pune sare pe rana.

Intr-un interviu pentru Press Association, Emilia Clarke a marturisit ca a avut o criza atunci cand a aflat care va fi soarta personajului ei. A povestit ca a iesit sa se plimbe prin oras (Londra, n.r.) timp de trei ore, fara o destinatie anume, dupa ce a primit scenariul pentru ultimul sezon.

Emilia Clarke si-a surprins fanii cu un tatuaj inspirat de serialul Game of Thrones

„Si daca ploua, tot m-as fi plimbat, fara sa stiu ce sa fac”, a spus actrita.

Tot ea a adaugat ca a plans mult dupa ce a filmat ultimele scene in rolul lui Daenerys.

„Atunci mi-am dat seama ca alcoolul te deprima”, a spus ea. „Sorbeam dintr-un pahar de vin si ma intrebam de ce nu ma reuseste sa ma faca sa ma simt mai bine.”

Stirea reactiei Emiliei vine dupa ce mai multi din colegii ei de platou si-au exprimat sentimentele in legatura cu modul cum se termina Game of Thrones.

Cele mai bune seriale pe care sa le vezi in 2019

Kit Harington, care il interpreteaza pe Jon Snow, si-a tinut pentru el concluziile, refuzand sa spuna daca e fericit cu finalul serialului. „Sunt satisfcut cu ce au facut, dar nu stiu daca o fiu cu adevarat fericit cu finalul pana ce nu-l vad”, a povestit el in cadrul unei emisiuni radio.

Maisie Williams, care o interpreteaza pe Arya Stark, crede ca cel mai probabil fanii vor fi suparati. „Nu cred ca cineva va fi multumit cu modul cum se termina totul”, le-a spus ea celor de la Sky News.

Pana una alta, tot ce ne ramane de facut este sa asteptam premiera acestui ultim sezon, care va avea loc pe 14 aprilie.

Ce personaj de serial esti in functie de semnul tau zodiacal

Foto: HBO