Declaratia emotionanta pe care Brad Pitt i-a facut-o lui Gwyneth Paltrow, la 25 de ani dupa logodna lor

1
De Cosmescu Elisabeta
21 iun. 2022

Brad Pitt si-a uimit recent fanii cu o declaratie emotionanta pe care i-a daruit-o din suflet fostei sale logodnice, Gwyneth Paltrow. Cei doi si-au facut publica relatia in 1994, iar in 1996 s-au logodit.

Relatia lor a intrat in atentia presei inca din timpul filmarilor celebrei pelicule americane „Se7en” si a durat doar trei ani.

Recent, Brad Pitt a marturisit ca inca mai simte iubire pentru actrita Gwyneth Paltrow si ca isi doreste sa pastreze aceasta relatie speciala de prietenie. Sentimentele sunt reciproce, dovada sunt declaratiile fostei sale logodnice pe care le-a facut recent in cadrul unui interviu publicat pe site-ul ei.

Filmul cu Gwyneth Paltrow din care am invatat cele mai multe lectii de viata

Actrita care a devenit celebra gratie seriei filmelor „Avengers” si „Iron Man” a adus in discutie vorbele regretatului ei tata, Bruce, care s-a stins din viata in urma cu 20 de ani si care era foarte bucuros ca Brad Pitt ii putea fi ginere. „Tata isi dorea sa ramanem impreuna si ma vedea mireasa lui Pitt”, a spus acrita.

Apoi, Pitt a intrebat-o Paltrow daca traieste viata pe care si-a dorit-o, iar fosta sa logodnica a raspuns glumind: „Da, da. In sfarsit l-am gasit pe Brad cu care trebuia sa ma casatoresc. Mi-a luat doar 20 de ani.”  In septembrie 2018 actrita in varsta de 49 de ani s-a casatorit cu producatorul Brad Falchuk.

„Este minunat sa te am ca prietena”, a declarat fostul sot al Angelinei Jolie. „Asa este”, a confirmat si actrita la randul ei. Apoi, Brad Pitt a continuat marturisind cu emotie: „Te iubesc!”, in timp ce Paltrow i-a raspuns cu drag: „Te iubesc atat de mult.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Retros Rad (@retrosrad)

Dieta cu ajutorul careia Selena Gomez se mentine in forma: ce mananca la micul dejun, pranz si cina

„Comunicarea pe care o au cei doi este de admirat. Se respecta si tin foarte mult unul la celalalt, chiar daca intre cei doi nu mai exista nicio legatura amoroasa. Paltrow si Pitt au o prietenie speciala. In zilele noastre e greu sa mai vezi asa ceva. E multa zarva in jur, e greu sa nu-ti pese de ce spun ceilalti. Ii apreciez pentru felul in care isi pastreaza relatia”, a mai spus o sursa apropiata din anturajul celor doi.

Dupa despartirea de Brad Pitt, actrita Gwyneth Paltrow s-a casatorit in 2003 cu muzicianul Chris Martin. Dupa 13 ani de mariaj, actrita a pus stop relatiei sale, divortand de Martin in 2016 pe cale amiabila. Cei doi au impreuna doi baieti, pe Moses (16 ani) si pe Apple (18 ani). La doar doi ani dupa divort, Paltrow s-a recasatorit cu celebrul producator de televiziune, Brad Falchuk (51 de ani).

Bradley Cooper a dezvaluit cum i-a schimbat viata rolul de tata dupa dependente si depresie: „Sunt cu totul alt om acum”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thảo (@tranthivythao)

Brad Pitt s-a casatorit cu celebra actrita din „Friends”, Jennifer Aniston in anul 2000. Dupa cinci ani de mariaj, Brad s-a despartit de Jennifer. Apoi, actorul s-a casatorit in 2014 cu Angelina Jolie. Impreuna au sase copii. Angelina Jolie s-a despartit de Brad Pitt in 2016.

Foto: depositphotos.com