Filmul cu Gwyneth Paltrow din care am invatat cele mai multe lectii de viata

1
De Mara Ionescu
3 nov. 2019

Comedia romantica aparuta in 1998 si care o are ca protagonista pe Gwyneth Paltrow este plina de invataminte pe care nu trebuie sa le ratezi.

Chiar daca ai vazut acest film, merita sa il revezi! Inainte de a lansa imperiul Goop, inainte de a se cupla si desparti de solistul Coldplay, Chris Martin, si chiar inainte de a marturisi in presa ca mananca „junk food in fata oglinzii ca sa constientizeze unde se depune grasimea”, Gwyneth Paltrow s-a remarcat in comedia romantica „Sliding Doors”.

Filmul cu Gwyneth Paltrow vorbeste despre o femeie care are in fata o multime de posibilitati, dar si despre rujurile mate in nuante maro si moda anilor ’90 care par a fi la mare cautare si astazi. 

Cum s-a schimbat viata Angelinei Jolie dupa ce copiii ei au crescut: „Ma redescopar ca adolescenta“

Viata frumoasei Helen, pe care o interpreteaza Gwyneth Paltrow, se schimba intr-o fractiune de secunda si filmul ne prezinta doua versiuni care se desfasoara in paralel. Totul se schimba daca ea reuseste sa prinda sau sa nu prinda un metrou la timp. Ambele situatii dau un alt curs vietii sale. 

“Sliding Doors“ si lectiile de viata pe care le putem invata din film

In ambele versiuni, Helen este concediata de la compania din Londra unde lucra ca PR. Deprimata si dezamagita, Helen se indreapta spre casa la iubitul ei scriitor, Gerry. In lift, isi pierde un cercel care este ridicat de un strain, James.

Dupa rau, vine si binele!

Chiar daca trecem prin situatii dureroase care ne coplesesc, tocmai acestea sunt acele momente care ne dezvaluie mai multe despre noi insene: ne arata cat suntem de rezistente si de hotarate in viata. Ti se pare ca viata ta nu poate sa fie mai deprimanta de atat, insa cumva lucrurile iau o intorsatura buna si se aranjeaza totul. Trebuie doar sa treci prin toate etapele la care te supune viata!

Sfaturi de sport si dieta: secretele actritei Julianne Moore

Nu trebuie sa sari in bratele altui barbat ca sa te vindeci dupa o despartire

Este una dintre cele mai bune lectii de viata pe care ne-o ofera acest film cu Gwyneth Paltrow. Dupa o despartire dureroasa este foarte important sa ai putin timp pentru tine si sa te aduni. In prima versiune a povestii, Helen sare de la Gerry direct la relatia cu James, aceasta fiind una dintre cele mai frecvente greseli.

In schimb, in a doua versiune a povestii, cei doi se intalnesc dupa ce ea a petrecut timp in spital si a trecut deja prin procesul de vindecare dupa despartire. 

Nu poti sa controlezi totul

Iata inca o lectie importanta pe care ne-o ofera filmul. Singurele lucruri pe care le putem controla sunt actiunile noastre si alegerile pe care le facem in viata. Nu putem controla ce vor face cei din jurul nostru, oricat de mult ne-am dori. Si poate ca uneori nu suntem singurii care au dreptate.

Foto: Getty Images.