Cum s-a schimbat viata Angelinei Jolie dupa ce copiii ei au crescut: „Ma redescopar ca adolescenta“

1
De Maria Constantin
13 sept. 2019

Vedeta a marturisit ca, pe masura ce copiii ei au crescut, a inceput sa se simta mai mult adolescenta decat mama.

Baiatul cel mare tocmai a inceput studiile la colegiu. Iar acum Angelina Jolie, care are sase copii (Maddox – 18 ani, Pax – 15, Zahara – 14, Shiloh – 13 si gemenii Vivienne si Knox – 11) cu fostul sot, Brad Pitt, incepe sa se redescopere si sa se simta mai tanara.

„Cand copiii tai sunt mici, te simti mai mamica. Cand sunt adolescenti, incepi sa-ti amintesti cum erai in adolescenta. Ii vezi cum se duc in cluburile punk si te miri de ce nu poti si tu”, a spus actrita in varsta de 44 de ani intr-un interviu acordat editiei britanice a revistei HELLO!. „Sunt in momentul acela amuzant in care ma redescopar”, a adaugat ea.

Sacrificii pentru familie

Angelina a mai spus ca se va intoarce la actorie, pentru ca regia ii ia prea mult timp pe care vrea sa-l petreaca cu copiii: „Voi juca un pic mai mult acum pentru ca nu pot fi ceea ce familia mea vrea sa fiu cand regizez – ia prea mult timp si efort sa regizez si o sa fiu pregatita sa fac asta din nou cand ma voi simti pregatita.”

Actritei ii place sa-si ia copiii cu ea cand lucreaza, pentru ca astfel vad o latura diferita a ei: „Sunt tari pe platou. Dar cand ma vad intr-o scena de actiune periculoasa, li se pare amuzant, pentru ca ma cunosc foarte bine si stiu ca nu sunt asa in viata reala…”

„Sunt obisnuiti sa ma vada ca mama in camasa de noapte. Nu foarte priceputa la pregatirea micului dejun si neindemanatica”, a mai povestit Angelina.

Ce isi invata Angelina Jolie copiii despre feminism si feminitate

Vedeta a mai spus ca pretuieste micile gesturi pe care copiii ei, crescand, i le ingaduie mai mult acum si care o fac sa se simta „ca o doamna”: „Pentru cele mai multe femei, ingrijirea este lucrul pe care nu-l facem sau este ultimul pe care il facem. Aproape ca ne simtim vinovate ca ne pastram timp si pentru noi”, a spus actrita.

Foto: Getty Images.