Katy Perry, mesaj emotionant pentru Miranda Kerr, fosta sotie a logodnicului ei, Orlando Bloom: „Am castigat o sora”

1
De Georgiana Dorobantu
1 feb. 2023

Katy Perry i-a inmanat lui Miranda Kerr un premiu in cadrul Galei G’Day USA Arts, care a avut loc in Los Angeles.

Cantareata in varsta de 38 de ani, care este logodita cu actorul Orlando Bloom, a fost desemnata sa-i inmaneze lui Kerr, fosta sotie a actorului, premiul Excellence in the Arts.

„Multi dintre voi poate ca sunteti confuzi si va intrebati de ce ii ofer eu acest premiu Mirandei. Nu se potriveste cu povestea clasica ‘fosta sotie, noua sotie’. Multi din media si-ar dori sa vada ca ne luptam in noroi… dar aici este vorba despre iubire, iar Miranda este iubire”, a spus Perry.

Foto: Instagram/Miranda Kerr

„Sunt atat de recunoscatoare pentru familia noastra moderna imbinata. Este ca si cum as fi castigat o sora, una cu care am de obicei discutii in afara chat-ului de familie si cu care sunt de acord”, a continuat artista.

Gwyneth Paltrow a speriat-o pe Katy Perry, care are o fetita de doi ani: „Un copil mic iti distruge relatia”

Katy a postat pe Instagram cateva imagini de la evenimentul care a avut loc in Los Angeles.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

„Mi-a placut sa o celebrez noaptea trecuta, la @gdayusa Art’s Gala, pe australianca mea preferata si sora mea @mirandakerr”, a scris cantareata in postare.

Relatia dintre Katy Perry si Orlando Bloom a luat o noua turnura. Ce probleme au intampinat cele doua staruri

„Felicitari pentru premiu. Iubesc familia noastra moderna si iubesc atat de mult @koraorganics Turmeric Glow Moisturizer [un produs din gama de cosmetice detinuta de Kerr] incat m-am imbracat sa arat ca el. Iti multumesc si pentru ca mi-ai prezentat sucul de telina. Credeam ca sunt doar betele acelea vegetale cu care amestec Bloody Mary”, a continuat Perry.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Katy Perry este logodita cu fostul sot al Mirandei, actorul Orlando Bloom. Kerr a fost casatorita cu actorul britanic din 2010 pana in 2013.

Bloom a inceput o relatie cu Perry in anul 2016 si s-au logodit in 2019. Fiica lor, Daisy, s-a nascut pe 26 august 2020.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)

Inainte de decernarea premiului, cele doua vedete au pozat impreuna pe covorul rosu.

Miranda Kerr a vorbit in noiembrie 2020, in cadrul emisiunii Drew Barrymore Show, despre legatura stransa pe care a format-o cu Perry in urma evenimentelor de familie la care a participat alaturi de Flynn, fiul sau si al lui Orlando.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miranda (@mirandakerr)

„Ne gandim intotdeauna la ce e mai bine pentru Flynn si cred ca asta este cel mai important lucru”, a spus modelul australian.

Miranda mai are doi copii cu actualul sot, miliardarul Evan Spiegel, fondatorul aplicatiei Snapchat.

Motivul surprinzator pentru care Meghan Markle si Katy Perry nu se inteleg, desi sunt vecine

„Ingerul” Victoria’s Secret si omul de afaceri s-au cunoscut la un eveniment Louis Vuitton din anul 2014. S-au logodit un an mai tarziu si s-au casatorit in mai 2017.

Foto: Instagram/Orlando Bloom; Instagram/Miranda Kerr