8 lectii despre dragoste de la filmul „The Notebook”

1
De Cristina Tudor
17 nov. 2018

Probabil ca ai vazut filmul „The Notebook”, cu Ryan Gosling si Rachel McAdams, care au o chimie incredibila impreuna. Daca nu, trebuie neaparat sa o faci, pentru ca ai multe lectii de invatat despre iubire!

The Notebook a reusit foarte repede sa devina acel film clasic de iubire pe care, oricat de mult l-ai revedea, nu-l poti uita. Pentru ca reuseste intotdeauna sa-ti trezeasca o avalansa de sentimente, sa te faca sa te simti bine, sa crezi ca, in ciuda greutatilor, iubirea va triumfa. Cei de la Bustle au o lista cu lucrurile cele mai importante pe care le poti invata despre iubire din acest film iconic:

1. E mai bine sa comunicati fata in fata. Poate ca e mai usor sa trimiti un SMS, insa lucrurile sunt mult mai simple atunci cand sunteti fata in fata. Asa evitati neintelegerile si interpretarile gresite.

2. Nu incetati sa va jucati, indiferent de varsta. Veti vedea ca cele mai frumoase momente in viata voastra de cuplu vor fi acelea in care… va prostiti. Nu e cazul sa deveniti doi adulti plictisitori.

3. Fiti sinceri unul fata de celalalt, dar si fata de voi insiva. Nu va lasati influentati de parerile prietenilor sau parintilor. Nu e atat de important ca ei sa va aprobe partenerul. Cea mai importanta parere e a voastra – voi stiti cu adevarat daca va potriviti.

4. Dansati chiar daca nu o faceti foarte bine! Nu e important cat de bine stiti sa dansati, intentia conteaza si faptul ca doriti sa va simtiti bine si sa va faceti fericiti unul pe celalalt. In plus, dansul va conecteaza si mai mult din punct de vedere emotional.

5. Nu va intindeti pe jos in mijlocul drumului. S-ar putea sa fie romantic in film, insa nu si in realitate!

6. Acordati-va o sansa, in ciuda obstacolelor. Da, dragostea poate sa va sperie la inceput, dar s-ar putea sa regretati daca nu ati incercat. Chiar daca veti fi respinsi, macar nu veti trai intrebandu-va ce ar fi putut sa fie.

7. Ploaia poate fi singurul element romantic de care aveti nevoie. Si The Notebook ne arata exact cata pasiune poate exista in timpul unei ploi torentiale. Nu va ganditi la hainele ude sau la alte lucruri, traiti momentul asa cum trebuie!

8. Cateodata va veti certa si asta e in regula. Asta se intampla in orice cuplu. Incercati sa rezolvati problema imediat si sa intelegeti ca o cearta poate sa va si ajute la consolidarea relatiei.

Foto: PR