Nicole Kidman, in forma impecabila la 55 de ani: Si-a pus in valoare musculatura tonifiata pe coperta revistei Perfect

1
De Georgiana Dorobantu
24 aug. 2022

Nicole Kidman a pozat pentru noul numar al revistei de moda Perfect. Actrita in varsta de 55 de ani si-a pus in valoare corpul tonifiat.

Vedeta australiana are o forma fizica de invidiat, ceea ce o face sa para cu cel putin zece ani mai tanara. Ea si-a evidentiat abdomenul perfect plat si bicepsii foarte bine defniti intr-o serie de tinute nonconformiste, printre care o fusta mini si un top halter Diesel.

Povestea de iubire dintre Nicole Kidman si Keith Urban. Regulile simple care i-au ajutat sa ramana impreuna

Actrita detinatoare a unui premiu Oscar poate fi confundata cu o femei care are jumatate din varsta sa. Ea a pozat cu bratele incordate, punandu-si in evidenta musculatura bine definita.

Nicole a purtat o peruca cu par lung roscat, tuns in scari

Fotografia de pe coperta este una dintre imaginile in stil avant-garde realizate de fotograful Zhong Lin pentru cel de-al treilea numar al revistei Perfect.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PERFECT (@theperfectmagazine)

La inceputul anului, actrita din „The Hours” a fost criticata pentru ca a pozat intr-o tinuta Miu Miu, formata din top scurt si fusta mini, pe coperta Vanity Fair’s.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicole Kidman (@nicolekidman)

Userii de pe retelele de socializare au acuzat publicatia ca a editat excesiv fotografia cu Nicole si ca i-a modificat forma corpului si aspectul fetei.

Altii au fost de parere ca fotografiile erau mult prea indraznete pentru o vedeta de varsta si statutul profesional al lui Nicole, spunand ca tinuta aleasa era potrivita mai mult pentru o adolescenta.

Serena Williams regreta ca a fost nevoita sa aleaga intre familie si tenis

Intr-un interviu pentru editia din iunie a Vogue Australia, actrita a dezvaluit ca ea a fost cea care a „implorat-o” pe Katie Grand, stilsta publicatiei de moda, sa o lase sa poarte fusta mini plisata.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicole Kidman (@nicolekidman)

Nicole a explicat ca o alta tinuta a fost aleasa pentru ea, dar a insistat sa poarte acea fusta mini.

Cearta din avion care a dus la divort: Un raport FBI dezvaluie motivele conflictului dintre Angelina Jolie si Brad Pitt

„I-am spus ‘Nu, nu. Imi place asta! Am voie sa o port?'”, a povestit vedeta, adaugand ca Grand a intrebat-o daca vorbeste serios. „Katie mi-a raspuns ‘Esti dispusa sa porti asta?!’, iar eu i-am zis ‘Daca sunt dispusa? Te implor sa o port!'”, a declarat Nicole, citata de Daily Mail.

Foto: Instagram/theperfectmagazine; Instagram/Nicole Kidman