Nicole Kidman regreta ca nu are 10 copii: „N-am avut sansa asta“

1
De Maria Constantin
27 aug. 2021

Actrita in varsta de 54 de ani adora copiii. Ea a visat mereu la o familie mare.

Intr-un interviu publicat in editia aniversara care marcheaza 25 de ani de la aparitia revistei Marie Claire in Australia, Nicole Kidman vorbeste despre cariera sa, dar si despre dorinta de a avea mai multi copii.

Actrita si sotul ei, Keith Urban, au doua fiice, Sunday Rose, in varsta de 13 ani, si Faith Margaret, in varsta de 10 ani. Kidman mai are doi copii adoptati cu fostul sot, Tom Cruise: o fiica, Isabella (28 de ani), si un fiu, Connor (26 de ani), scrie People.

„Mi-as fi dorit sa am mai multi copii, dar n-am avut sansa asta”, a spus ea.

Nasa a 12 copii

„Mi-ar fi placut 10 copii. Dar e in regula, fiindca trebuie sa cresc alti copii. Am sase nepoate si nepoti si sunt nasa a 12 copii. Imi place sa cresc copii, ador copiii: sunt capriciosi, amuzanti si directi. Ii vezi cum cresc si ii trimiti pe drumul lor”, a dezvaluit actrita.

In timpul casniciei cu Tom Cruise, intre 1990 si 2001, Nicole Kidman a avut o sarcina cu complicatii pe care a pierdut-o, iar medicii i-au spus atunci ca nu va mai putea naste un copil.

„Nu se vorbeste destul despre pierderea sarcinii”

Vedeta a vorbit despre acest episod din viata ei intr-un interviu acordat in 2018 publicatiei Tatler: „Cunosc dorul. Acel dor. Este o dorinta imensa, o dorinta dureroasa. Si pierderea! Nu se vorbeste destul despre pierderea sarcinii. Durerea aceea masiva a unor femei.”

„Exista un nivel enorm de durere si un nivel enorm de bucurie, pe de alta parte, in asta. Reversul trecerii prin atata dorinta si durere pentru a ajunge la acel sentiment de ‘Ahhhh!’ cand ai copilul”, a marturisit ea.

Nicole Kidman, despre cum e sa fii mama la 20 si la 40 de ani: „Copiii sunt diferiti“

In noiembrie, Kidman a declarat pentru editia britanica a revistei Glamour ca sora ei, Antonia, si cei trei copii ai acesteia au stat cu familia sa cand a avut filmari in Australia pentru serialul „Nine Perfect Strangers”.

„Prefer copiii in locul adultilor”

„Ador copiii. Am spus candva ‘prefer copiii in locul adultilor’. Acum imi plac mai mult adultii, insa nu mai mult decat copii”, a mentionat actrita.

„Imi place sa fiu in preajma copiilor, iar acum avem cinci copii care traiesc cu mine, deoarece Kate a trebuie sa se intoarca in Nashville ca sa-si lanseze albumul. Asa ca sora mea s-a mutat cu mine ca sa ma ajute cand am avut filmari si acum avem trei dintre copiii ei mai mici – ea are sase – care stau cu noi”, a continuat Kidman.

„E chiar amuzant, fiindca am descoperit ca perspectiva lor nu-i asa de complicata. Te aduce intr-un punct in care esti mai copilaros (…)”, a mai spus actrita.

Foto: Getty Images