Nicole Kidman, despre cum e sa fii mama la 20 si la 40 de ani: „Copiii sunt diferiti“

1
De Maria Constantin
10 ian. 2020

Un lucru pe care l-a invatat actrita australiana este ca nu exista corect si gresit cand esti mama, ci doar copii diferiti.

Nicole Kidman a devenit mai intai mama la 20 de ani, cand era casatorita cu Tom Cruise si se afla la inceputul carierei. Ei au adoptat atunci doi copii – Isabella, care acum are 27 de ani, si Connor, in varsta de 24 de ani. Apoi, la 40 de ani, a devenit din nou mama.

Intr-un interviu publicat de Tatler, vedeta a vorbit despre cum a simtit aceasta experienta in etape diferite din viata sa. Aflata la resedinta din Nashville, SUA, unde traieste cu sotul ei, cantaretul de muzica country Keith Urban, si cu cele doua fiice, Sunday Rose (11 ani) si Faith Margaret (9 ani), Kidman a spus: „Cred ca e o calatorie. Si cel mai important lucru este ca nu exista corect si gresit. Sunt doar copii diferiti.”

Actrita in varsta de 52 de ani a amintit un sfat pretios pe care l-a primit de la bunica sa: „Am primit odata un sfat minunat de la bunica. Ea spunea: ‘Fiecare copil intampina o dificultate. Depinde unde te nasti. Depinde ce ai de infruntat. Parintii tai divorteaza. Mereu vor fi probleme. Dar cel mai important lucru este sa existe destula iubire’.”

Nicole Kidman – “Vreau sa fiu o mama si o sotie buna – asta inseamna ca trebuie sa renunt la unele lucruri”

Nicole Kidman a adaugat ca spera ca fiice sale sa recunoasca aceasta iubire in felul in care parintii lor le cresc (ele calatoresc des in toata lumea cu tatal si mama lor, acolo unde acestia lucreaza), nu sa o resimta ca pe o povara. „Cine stie? Cand vor fi mai mari, probabil se vor gandi: ‘Parintii mei ma tarau prin toata lumea. N-o sa-mi parasesc niciodata orasul'”, a spus ea.

„Copiii pot fi foarte idealisti. Copiii pot fi perversi. Si asta iubesti cel mai mult la ei. Cand se intampla schimbarea asta si devii parinte, e o schimbare de proportiile unui cataclism”, a continuat Kidman.

„Totul se schimba. Profunzimea acestei iubiri este insondabila si foarte dureroasa, dar si foarte incantatoare”, a adaugat actrita.

Foto: Getty Images.