7 semne ca partenerul tau te minte cand iti spune ca nu vrea copii

portrait beautiful young couple man woman quarreled background summer green park
1

Ti-ai propus sa nu faci copii sau esti prea tanara pentru a te gandi deocamdata la acest subiect? E important sa te asiguri ca partenerul tau este pe aceeasi lungime de unda cu tine.

Nu vrea copii sau o spune doar asa, pentru a nu pune presiune pe tine? Cum stii cu adevarat daca partenerul tau este sincer in ceea ce priveste aceasta decizie extrem de importanta pentru viata voastra?

Daca observi oricare dintre urmatoarele lucruri, inseamna ca nu este sincer in legatura cu planurile sale de a avea (sau nu) o familie cu tine in viitor.

1. Il auzi vorbind despre cum femeile sunt biologic facute sa isi doreasca copii

Acesta este genul de discutie pe care o vei auzi de la un tip care nu crede ca exista femei ce nu-si doresc sa aiba copii. Oricat de categorica ai fi in privinta pozitiei tale, el se va astepta in cele din urma ca tu sa te razgandesti si sa iti doresti copii la un moment dat.

Acest lucru este neplacut din mai multe motive, inclusiv pentru ca el nu iti asculta, de fapt, dorintele si nevoile. In cazul in care partenerul deschide des asemenea discutii, e cazul sa fii directa si sa decizi daca sunteti intr-adevar compatibili.

2. Cand il intrebi unde se vede peste 10 ani, nu mentioneaza copiii, dar mai tarziu spune ca si-i doreste

Daca un barbat vrea copii, iti va spune din start ca vrea copii. Daca nu isi doreste, atunci nu se va gandi la asta cand va vorbi despre obiectivele sale de viata. Este atat de simplu.

3. Incearca sa te ademeneasca cu ideea de a fi mama

Uneori, barbatii vorbesc despre cat de „frumos” este sa fii o mama casnica daca simt ca ai putea fi deschisa la ideea de a avea copii. Da, acesta este un indicator direct ca vrea copii si nu se va razgandi prea curand.

De ce ne alegem parteneri care ne amintesc de mamele noastre

4. Te intreaba daca „vorbesti serios” atunci cand ii spui ca nu vrei copii

Este clar ca el e cel care nu poate lua o astfel de idee in serios si ca, mai devreme sau mai tarziu, isi va dori urmasi.

5. Poti sa-i simti entuziasmul indata ce mentionezi ceva legat de copii

Aceasta este reactia unui barbat hotarat sa fie tata la un moment dat in viata lui. Daca iti spune ca nu vrea copii, dar se comporta in acest fel, ar fi bine sa vorbesti mai serios cu el pe tema asta. Cel mai probabil nu e complet sincer in privinta intentiilor lui. Poate ca nu ia in serios decizia ta de a nu avea copii sau crede ca te vei razgandi.

De ce nu sunt maritata si nu am copii – intrebarea la care multa lume isi doreste sa raspund

6. Nu vrea copii… pentru ca are deja

Daca partenerul tau are copii dintr-o relatie anterioara, ar trebui sa analizezi cu atentie relatia pe care o are cu ei, dar si atitudinea lui. E foarte posibil sa isi doreasca sa impartaseasca si cu tine aceasta bucurie. Te poti astepta ca, la un moment dat, sa aveti si voi unul al vostru.

Evident, daca este un parinte absent si isi neglijeaza copiii deja existenti, e un mare semnal de alarma ca ar trebui sa te indepartezi de el.

Ce compromisuri nu trebuie sa faci intr-o relatie de cuplu sanatoasa

7. Sustine ca nu aveti nevoie de protectie in timpul sexului

Un astfel de barbat fie e pregatit sa-si asume rolul de tata, fie sa fuga in orice moment. Gandeste-te bine la cum ar arata viitorul tau alaturi de acest tip de partener.

Foto: depositphotos.com