Regele Charles nu vrea ca nepotii lui sa faca aceleasi greseli ca el

1
De Maria Constantin
9 iun. 2023

Suveranul isi doreste ca urmasii sai sa aiba increderea de a se casatori cu cine doresc, spune o experta in monarhia britanica.

Regele Charles este foarte legat de nepotii lui, lucru dovedit si de desemnarea Printului George, in varsta de noua ani, drept cel mai tanar Paj de Onoare la recenta ceremonie de incoronare.

Regele are inca patru nepoti – Printesa Charlotte (opt ani) si Printul Louis (cinci ani), din partea printilor de Wales, si Printul Archie (patru ani) si Printesa Lilibet (aproape doi ani), din partea ducilor de Sussex.

Regele Charles este foarte trist pentru ca distanta fizica il impiedica sa-si vada cei mai mici nepoti

Desi nu-i vede des pe Archie si Lilibet din cauza relatiei dificile cu parintii lor care locuiesc acum in California, Charles este foarte trist pentru ca distanta fizica il impiedica sa-si vada cei mai mici nepoti.

Ca orice bunic, Charles isi doreste ca nepotii lui sa se bucure de tot ce e mai bun in viata si sa evite greutatile pe care el le-a intampinat, scrie editia britanica a revistei Marie Claire.

Gestul emotionant pe care Charles l-a facut pentru unul dintre angajatii lui inainte de a deveni rege

„Cred ca Regele Charles este foarte dornic ca nepotii lui sa nu faca greselile pe care el crede ca le-a facut, in special in chestiunile care tin de inima”, a spus Chandrika Kaul, profesoara de istorie moderna la St Andrews University, in documentarul „The Fab Five: The King’s Grandchildren”, difuzat de postul britanic de televiziune Channel 5.

„Ceea ce cred ca vrea sa faca este sa incerce sa-i ajute pe acesti nepoti tineri sa creasca intr-un mod cat mai normal posibil si sa faca din ei niste persoane cat mai formate care sa nu se teama de emotiile lor si care sa aiba incredere sa se casatoreasca cu cine vor. Si sa aiba o viata fericita, de succes si implinita”, a adaugat Kaul.

Comentariile expertei fac referire la problemele lui Charles din casnicia cu Printesa Diana, despre care s-a speculat ca ar fi fost „aranjata” si despre care multi admiratori ai casei regale britanice cred ca Charles a fost fortat sa o accepte, desi el si-ar fi dorit sa se casatoreasca cu actuala sotie, Camilla.

Foto: Instagram/The Royal Family