Gestul emotionant pe care Charles l-a facut pentru unul dintre angajatii lui inainte de a deveni rege

1
De Maria Constantin
13 mai 2023

Fostul secretar al lui Charles a dezvaluit una dintre cele mai pretioase amintiri care il leaga de suveranul Marii Britanii.

Inca de cand era Print de Wales, regele Charles a avut la dispozitie, impreuna cu sotia lui, pe atunci Printesa de Wales, Camilla, un secretar personal. Numele acestuia este Scott Furssedonn.

Inaintea ceremoniei de incoronare de sambata, Scott a aparut la emisiunea „Good Morning Britain”, cu Kate Garraway si Ben Shephard, unde a impartasit cateva dintre amintirile care l-au impresionat cel mai mult cand a lucrat pentru Charles, relateaza editia britanica a revistei Marie Claire.

 

Kate l-a intrebat pe Scott care sunt momentele cele mai importante din perioada in care l-a slujit pe Charles. „Oh, Dumnezeule, as putea spune o multime de lucruri, dar exista un lucru care e foarte personal si care a facut o diferenta extraordinara”, a raspuns el.

Fostul secretar al Printesei Diana spune ca angajatii lui Charles au raspandit minciuni despre sanatatea ei mintala

„Stia ca ocupa aceasta pozitie in care putea face o diferenta reala in viata oamenilor”

„La scurt timp dupa ce am inceput sa lucrez pentru el, mama mea a fost diagnosticata cu cancer in faza terminala si am pierdut-o foarte repede. Printul, pe atunci, abia ma cunoscuse, cu siguranta nu o intalnise niciodata pe mama, dar i-a trimis una dintre cele mai extraordinare scrisori scrise de mana, spunandu-i cat de rau ii pare ca era bolnava si ca spera sa se simta mai bine, ca e mandra de mine si de restul familiei. Si a tot spus lucruri de genul asta din cand in cand, fiindca stia ca ocupa aceasta pozitie in care putea face o diferenta reala in viata oamenilor”, a povestit Scott.

 

El a mai spus ca primele lui impresii despre actualul rege au fost ca avea „un minunat simt al umorului”, precum si un sentiment generos „de caldura”.

De ce i-a alungat Regele Charles pe Harry si Meghan de la Frogmore Cottage

Relatarea lui Scott aminteste putin de mama regelui, regretata Elisabeta a II-a. De exemplu, biograful regal Robert Hardman a declarat in martie 2022 pentru People: „Cei care o stiu bine vorbesc despre simtul umorului ei si despe cat de optimista si pozitiva poate sa fie.”

Robert a mentionat, insa, si o diferenta majora intre Elisabeta si fiul ei cel mai mare: „In timp ce multi din familia ei, inclusiv Printul Charles, sunt firi romantice si inimoase, Regina este o persoana realista”, a spus el atunci.

Aceste marturii demonstreaza ca regele Charles are capacitatea de a prelua si de a duce mai departe mostenirea imensa a mamei sale.

Foto: Instagram/ The Royal Family